Ο Καμμένος έκανε δώρο στον Τσίπρα... γραβάτες!

Ο Καμμένος έκανε δώρο στον Τσίπρα... γραβάτες!

«Για να τις φορέσει στις 24 Μαϊου οπότε θα κλείσει το θέμα της αξιολόγησης» είπε αστειευόμενος στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Ο Καμμένος έκανε δώρο στον Τσίπρα... γραβάτες!
Δύο... γραβάτες έκανε δώρο στον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος. Τις δύο γραβάτες ενεχείρισε στον πρωθυπουργό ο υπουργός Άμυνας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά το υπουργικό συμβούλιο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξηγούσε στους δημοσιογράφους ότι έδωσε στον κ. Τσίπρα τις γραβάτες «για να τις φορέσει στις 24 Μαϊου οπότε θα κλείσει το θέμα της αξιολόγησης».

Κλείσιμο
Μάλιστα ο κ. Καμμένος έλεγε ότι η μία γραβάτα είναι κοραλλί και η άλλη είναι σε μπλε, κόκκινο και άσπρο χρώμα.

Οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ρώτησαν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ τι θα κάνει τις γραβάτες ο πρωθυπουργός αφού δεν ξέρει να τις δένει όμως ο Πάνος Καμμένος αστειευόμενος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ξέρει να δένει γραβάτα απ' όταν έκανε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό.

Γραβάτα έκανε δώρο παλαιότερα στον κ. Τσίπρα και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι. Ο κ. Τσίπρας έχει υποσχεθεί ότι θα φορέσει γραβάτα όταν ρυθμιστεί το θέμα του ελληνικού χρέους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης