Λεβέντης: Ποιος σας εμποδίζει να κυνηγήσετε τη διαπλοκή;

Λεβέντης: Ποιος σας εμποδίζει να κυνηγήσετε τη διαπλοκή;

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε τη θέση του για κυβέρνηση 250 εδρών, προκειμένου να γίνει μια τελευταία προσπάθεια να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ

Λεβέντης: Ποιος σας εμποδίζει να κυνηγήσετε τη διαπλοκή;
Στις προσωπικές του εμπειρίες με έναν δικαστικό και μία γιατρό βάσισε την κριτική του στην κυβέρνηση ο Βασίλης Λεβέντης
και χαρακτήρισε το πολιτικό σύστημα σάπιο. Αναφερόμενος στο εκλογικό σύστημα είπε πως «γνωρίζω μία απλή αναλογική που την γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια».

Κλείσιμο


Στη συνέχεια πέταξε το γάντι στον Πάνο Καμμένος καλώντας τον να πιέσει την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το όνομα της ΠΓΔΜ. «Θα αλλάξουν τα Σκόπια όνομα, είναι η θέση της Ένωσης Κεντρώων» υπογράμμισε.  


Κινούμενος στην ίδια κατεύθυνση με τους υπόλοιπους αρχηγούς της αντιπολίτευσης κάλεσε την κυβέρνηση να καταργήσει όσους νόμους θεωρεί ότι συνιστούν παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης. «Για την κατάσταση στη Δικαιοσύνη έχουν αμαρτίες όλες οι πτέρυγες» προσέθεσε.



Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό τον παρομοίασε με... σουπιά που ρίχνει μελάνι για να θολώσει τα νερά. «Επειδή είναι παραμονή επιβολής φόρων εμείς θα λέμε ότι κυνηγάμε την διαπλοκή, ε κάντε το λοιπόν» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε τη θέση του για κυβέρνηση 250 εδρών και πάνω ώστε να γίνει μία τελευταία προσπάθεια για να μείνει η χώρα στο ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό, χαρακτήρισε τη συζήτηση στη Βουλή «θέατρο του παραλόγου».

«Η κυβέρνηση αυτή δε θα μακροημερεύσει» προέβλεψε και κάλεσε τους υπουργούς να μην κάνουν πράγματα που προδίδουν τη χώρα. «Και αν το κάνετε πιστεύω ότι το κάνετε από ανικανότητα» κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης