ΛΑΕ: Η κυβέρνηση με «βούλα και σφραγίδα» έδωσε στην Τουρκία τον έλεγχο των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο

ΛΑΕ: Η κυβέρνηση με «βούλα και σφραγίδα» έδωσε στην Τουρκία τον έλεγχο των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο

«Η νέομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μαζί με το παλιό μνημονιακό μπλοκ «ακροβατούν» σε επικίνδυνους ατραπούς» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Λαφαζάνη

ΛΑΕ: Η κυβέρνηση με «βούλα και σφραγίδα» έδωσε στην Τουρκία τον έλεγχο των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο
Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παραδοχή του Νίκου Τόσκα ότι Τούρκοι θα τοποθετηθούν ως παρατηρητές σε ελληνικά νησιά προκειμένου να ελέγχουν τις διαδικασίες επανεισδοχής προσφύγων από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα «η ελληνική κυβέρνηση με τη δίκη της «βούλα και σφραγίδα» εκχωρεί στο σημερινό τουρκικό καθεστώς το γενικό πρόσταγμα να ερμηνεύει κατά το δοκούν την συνολική ροή των προσφύγων και οικονομικών μεταναστών προς τα ελληνικά νησιά».

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση της ΛΑΕ έχει ως εξής:

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Υπ. Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα, η παρουσία Τούρκων παρατηρητών σε ελληνικά νησιά είναι μέρος των διμερών επαφών Ελλάδας -Τουρκίας στη Σμύρνη και της γενικότερης συμφωνίας Ευρώπης -Τουρκίας.

Η ελληνική κυβέρνηση με τη δίκη της «βούλα και σφραγίδα» εκχωρεί στο σημερινό τουρκικό καθεστώς το γενικό πρόσταγμα να ερμηνεύει κατά το δοκούν την συνολική ροή των προσφύγων και οικονομικών μεταναστών προς τα ελληνικά νησιά.

Η κυβέρνηση Ερντογαν που συνεχίζει να εξοπλίζει, να χρηματοδοτεί και να στηρίζει τις ακραίες φονταμενταλιστικές οργανώσεις στη Συρία, που πνίγει με τη βία κάθε δημοκρατική φωνή στη χώρα, που καταδιώκει τις κουρδικές οργανώσεις, που αμφισβητεί σε κάθε ευκαιρία τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ζήτησε και πήρε απο την ΕΕ «πιστοποιητικό δημοκρατικών φρονημάτων».

Η νέομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μαζί με το παλιό μνημονιακό μπλοκ «ακροβατούν» σε επικίνδυνους ατραπούς, έχοντας συμφωνήσει στην απαράδεκτη παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Είναι η ώρα τα αλληλέγγυα, αντιιμπεριαλιστικά και αντιπολεμικά κινήματα να ορθώσουν τον δικό τους ανίκητο ανθρώπινο «φράκτη».

Η ΛΑΕ θα βρεθεί μαζί με το λαό σε ένα νέο ελπιδοφόρο δρόμο μεγάλων ανατροπών και ελπίδας.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης