Βασίλης Κεγκέρογλου: Δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών στον Τσίπρα

«Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας βάζει εμπόδια σε κάθε συννενόηση και η αναξιοπιστία που έχει επιδείξει είναι καταλυτική» επισημαίνει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου

«Δεν συναινούμε, δεν σας δίνουμε καμία άφεση αμαρτιών. Το εμπόδιο οποιασδήποτε συνεννόησης είναι ο κ. Τσιπρας» υποστήριξε ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου λαμβάνοντας αρνητική θέση αναφορικά με την πρόταση του πρωθυπουργού για συνεννόηση των πολιτικών κομμάτων ενόψει κρίσιμων και αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι « Ο ίδιος βάζει εμπόδια σε κάθε συνεννόηση. Η αναξιοπιστία που έχει επιδείξει είναι καταλυτική. Που θα βρεθούν τα ισοδύναμα; Ποιες εξυπηρετήσεις υπηρετούν εις το όνομα της τρόικας προβάλλοντας ως υποχρεώσεις της τρόικας πράγματα που δεν είναι υποχρεώσεις. Ο Τσίπρας οφείλει να δώσει απαντήσεις και να μας πει σήμερα αν τελικά αναθεωρεί καποια από τα ζητήματα που «πούλησε» στον λαό. Αν αναγνωρίζει ότι μετά τον Ιανουάριο η τακτική φόρτωσε την χώρα με 3ο αχρείαστο μνημόνιο».

Τέλος, ο βουλευτής επιτέθηκε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου για το PSI. «Κριτίκαρε αρνητικά και άδικα πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης του 2012 που ο ίδιος ψήφισε ως βουλευτής της ΝΔ» σημείωσε για να προσθέσει «αναμένουμε και την άποψη του προέδρου της Δημοκρατίας και για το ξεπούλημα των τραπεζών που έγινε τις προηγούμενες ημέρες.  Καλό είναι να μην προστρέχει κανείς να παράσχει νομική κάλυψη για το ξεπούλημα των τραπεζών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr