Κακλαμάνης: Ήξεραν από την Παρασκευή πως δεν θα γίνουν εκλογές

Κακλαμάνης: Ήξεραν από την Παρασκευή πως δεν θα γίνουν εκλογές

Έκανε λόγο για τις σχέσεις που έχει η εταιρία που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών με τον Α. Σαμαρά, και εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του κόμματος λέγοντας πως «εύχομαι και ελπίζω να μη χρειαστεί η παρέμβαση του Καραμανλή

Κακλαμάνης: Ήξεραν από την Παρασκευή πως δεν θα γίνουν εκλογές
«Από την Παρασκευή τα μεσάνυχτα ήξεραν πως δε θα γίνουν εκλογές στην ΝΔ», σύμφωνα με τον Νικήτα Κακλαμάνη
.
 
Την ίδια αποκάλυψη έκανε και χθες Κυριακή, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κλείσιμο
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στην τηλεόραση του «Αντ1» έριξε και καρφιά στον πρόεδρο της ΚΕΦΕ, Α. Παπαμιμίκο τονίζοντας πως «είχε εξαφανιστεί από χθές και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις» ενώ επισήμανε την αναγκαιότητα να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατό «και εντός 15νθήμερου εάν είναι δυνατόν, με ψυχραιμία και διαφάνεια».

Ταυτόχρονα ο Νικήτας Κακλαμάνης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αναβολή λέγοντας πως «αυτό που ένιωσα χθες δε το ένιωσα ούτε στις μεγάλες ήττες του κόμματος». Μάλιστα δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαιώνοντας τους πως η παράταξη θα προστατευθεί.

Όσο αναφορά στον Β. Μεϊμαράκη, ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά πως «ήταν ο μοναδικός που δεν είχε λόγο να ματαιωθούν οι εκλογές» ενώ επισήμανε πως «είναι αστείο να φύγει ο Β. Μεϊμαράκης».

Τέλος, έκανε λόγο για τις σχέσεις που έχει η εταιρία που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών με τον Α. Σαμαρά, και εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του κόμματος λέγοντας πως «εύχομαι και ελπίζω να μη χρειαστεί η παρέμβαση του Κ. Καραμανλή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης