Κύμα αντιδράσεων από γαλάζιους βουλευτές για το φιάσκο

Κύμα αντιδράσεων από γαλάζιους βουλευτές για το φιάσκο

Κικίλιας: Φιάσκο από τα λίγα - Επιβάλλονται παραιτήσεις τώρα - Κουμουτσάκος: «Προστατεύστε την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή» - Στυλιανίδης: Ενότητα και ομαλότητα ο απόλυτος στόχος 

Κύμα αντιδράσεων από γαλάζιους βουλευτές για το φιάσκο
Για «φιάσκο από τα λίγα» κάνει λόγο ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας σχετικά με το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στην εκλογική διαδικασία του κόμματος και είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν οι εκλογές, έπειτα από απόφαση της ΚΕΦΕ. 

Οι κάλπες για την έναρξη της ψηφοφορίας θα έπρεπε κανονικά να ανοίξουν στις 7 το πρωί, αλλά τελικά δεν άνοιξαν ποτέ την Κυριακή πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος. 

Ενδεικτική του εμφυλιοπολεμικού κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ είναι κατα τα μηνύματα που αναρτούν στο Twitter βουλευτές του κόμματος όπως αυτή του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος έγραψε: «2 μήνες ίντριγκα, μικρότητες, ανικανότητα και πολιτική ουσία πουθενά.Επιβάλλονται παραιτήσεις τώρα και λύση από ΚΟ και ΠΕ».


Κλείσιμο



«Παραιτήσεις των υπευθύνων τώρα» ζήτησε και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ κάλεσε να προστατευθεί η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. 



«Φωτιά» στο Twitter από τις αντιδράσεις










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης