Αποχώρησε από το ΔΗΣΥ η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους

Αποχώρησε από το ΔΗΣΥ η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους

Ιδρύει κίνημα με την ονομασία «Αλληλεγγύη»

Αποχώρησε από το ΔΗΣΥ η ευρωβουλευτής  Ελένη Θεοχάρους
H ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ (Δημοκρατικός Συναγερμός) Ελένη Θεοχάρους ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση της από το κυβερνών κόμμα της Κύπρου και ιδρύει κίνημα με την ονομασία «Αλληλεγγύη».

Η κα Θεοχάρους διατύπωσε τις έντονες διαφορές της με την πολιτική που ακολουθεί ο ΔΗΣΥ στο Κυπριακό, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα καταπνίγει κάθε αντίθετη άποψη σε σχέση με το Κυπριακό, μαζί και την δική της. Προκάλεσε μάλιστα το κόμμα να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για να δει εάν η βάση αποδέχεται τις θέσεις.

Κλείσιμο
Η κα Θεοχάρους έκανε λόγο για «διευθυντήριο έμμισθων» οι οποίοι χαράζουν πολιτική στο κόμμα, συμπληρώνοντας πως και αρκετοί βουλευτές έχουν παράπονο από την ηγεσία. Υποστήριξε πως υπάρχει δυσαρέσκεια στελεχών και βάσης, ότι τα συλλογικά όργανα του κόμματος δεν λειτουργούν και πως υπάρχει εκτροπή στη γραμμή της ηγεσίας του ΔΗΣΥ από τις διακηρυγμένες θέσεις του κόμματος.

Η Ελένη Θεοχάρους ανακοίνωσε πως δεν θα παραιτηθεί από την έδρα της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για λόγους συνέπειας. «Η έδρα» είπε «ανήκει σε αυτούς που με ψήφισαν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης