Πάνος Λάμπρου: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με δίνει ο Πανούσης τόσο κυνικά

Πάνος Λάμπρου: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με δίνει ο Πανούσης τόσο κυνικά

Αμφισβητεί τώρα την ύπαρξη των διαλόγων που δημοσιοποιήθηκαν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - Είχε γνώση όλων των ενεργειών το διάστημα που ήταν υπουργός ο Γιάννης Πανούσης, υποστηρίζει

Πάνος Λάμπρου: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με δίνει ο Πανούσης τόσο κυνικά
Απορία και... έκπληξη εκφράζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου, για τις ραγδαίες εξελίξεις, μετά τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση. 

«Δεν ξέρω πού αποσκοπεί, ο κ. Πανούσης είχε μία διαφορετική προσέγγιση σε μία σειρά ζητήματα. Ο κ. Πανούσης ως πρώην υπουργός είχε γνώση για μια σειρά ζητήματα που είχαν να κάνουν με τη φυλακή», δήλωσε ο κ. Λάμπρου μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «στο κόκκινο» και επέμεινε πως ο πρώην υπουργός «γνώριζε τα πάντα και συνέβαλε, συμφωνούσε, αυτό είναι το περίεργο».

«Είχα επαφές με τον κ. Πανούση, θεσμική σχέση και ο κ. Πανούσης ήξερε την πολιτική του υπουργείου Δικαιοσύνης, τις κινήσεις, πού στόχευε», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Λάμπρου. 

«Είχε γνώση όλων των ενεργειών που υπήρξαν αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα και με τις κινητοποιήσεις των κρατουμένων και την απεργία πείνας. Υπήρχε κίνδυνος να χαθούν ζωές» υποστηρίζει ο κ. Λάμπρου επιχειρώντας να εξηγήσει τη θέση του και τις κινήσεις του. 

Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα δικαιώματα των κρατουμένων, υπογράμμισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και τόνισε: «Είναι ανεξήγητο γιατί με στοχοποιεί. Αλλο να έχεις διαφορετική άποψη και αλλο να δίνει ανθρώπους με κυνικό τρόπο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο κ. Πανούσης φτάνει στο σημείο να δίνει ανθρώπους με κυνικό τρόπο στην Εισαγγελία, καταγράφοντας διαλόγους, που δεν ξέρω πώς τους βρήκε, των οποίων και αμφισβητώ την ύπαρξη».
Κλείσιμο

Είναι σαφές πως με παρακολουθούσαν, είπε ακόμα ο Πάνος Λάμπρου, διευκρινίζοντας παράλληλα πως «αμφισβητώ την ύπαρξη των διαλόγων, τουλάχιστον τον έναν από τους δύο που εμφανίστηκαν». 
Τέλος, δίνοντας την δική του εκτίμηση για τα γεγονότα, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας δηλώνει: «Υπήρχε ζήτημα πολιτικής και διαφορετικές προσεγγίσεις και διαφωνίες σε πολιτικό επίπεδο. Αυτό που αμφισβητείται είναι το δικαίωμα να υπάρχει μία ανοιχτή επικοινωνία». «Στόχος της κυβέρνησης είναι να βγει ο κόσμος από τη φυλακή και να βγει στην κοινωνία», καταλήγει ο κύριος Λάμπρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης