Ένωση Κεντρώων για καταγγελίες Πανούση: Να πάρει άμεσα θέση ο πρωθυπουργός

Ένωση Κεντρώων για καταγγελίες Πανούση: Να πάρει άμεσα θέση ο πρωθυπουργός

Η ανακοίνωση του κόμματος καταλήγει καλώντας τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές να διερευνήσουν σε βάθος τις καταγγελίες του πρώην υπουργού

Ένωση Κεντρώων για καταγγελίες Πανούση: Να πάρει άμεσα θέση ο πρωθυπουργός
Την βαρύνουσα σημασία των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί, επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του  πρωθυπουργού. 

«Οι καταγγελίες του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούση έχουν μείζονα σημασία και αναφέρουν εκτός των άλλων ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο για την εξόντωσή του από ανθρώπους του υποκόσμου αλλά και από κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διεπλέκοντο με την τρομοκρατία. Επειδή τυγχάνει να μην ζούμε στην Σικελία και στα μέσα του 19ου αιώνα όπου τέτοιες πράξεις αναλάμβανε η "Κόζα Νόστρα" και επειδή στις μέρες μας η δημοκρατία και η δικαιοσύνη λειτουργούν, εάν ευσταθούν οι καταγγελίες αυτές, οφείλει άμεσα να πάρει θέσει η Κυβέρνηση αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος. 

Η Ένωση Κεντρώων καταλήγει καλώντας  τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές να διερευνήσουν σε βάθος τις καταγγελίες του πρώην υπουργού. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης