Μόνο business class και 60.000 $ η διάλεξη του Yanis

Μόνο business class και 60.000 $ η διάλεξη του Yanis

Δεν λέει αλήθεια ο πρώην υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης όταν υποστηρίζει ότι έχει πάρει 1.100 ευρώ για 40 εμφανίσεις - Τον διαψεύδει το email της ατζέντισσάς του: όχι μόνο χρεώνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, αλλά απαιτεί business class, πεντάστερα ξενοδοχεία και πληρωμένα γεύματα

Μας είπε ότι για κάθε ομιλία ή διάλεξή του από τότε που έφυγε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνεται με 27,5 ευρώ. Αυτό το ποσό προκύπτει αν διαιρέσεις τα 1.100 ευρώ που έχει πάρει μέχρι σήμερα, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται, για 10 ομιλίες και 30 διαλέξεις, σύμφωνα και με δημοσιεύματα του Τύπου που επικαλούνται τα λεγόμενά του.

Υποστηρίζει δε ότι εκεί που πάει και μιλάει δεν του κάνουν τη χάρη να του πληρώσουν ούτε το ταξί για τις μετακινήσεις του. Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης για άλλη μία φορά κρύβει την αλήθεια. Ισως επειδή δεν θέλει να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτός που συνέβαλε στην καταστροφική, όπως αποδείχθηκε, καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους -η οποία είχε ως συνέπεια το κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή των capital controls- σήμερα εισπράττει για κάθε εμφάνισή του εκτός Ευρώπης 60.000 δολάρια, δηλαδή σχεδόν 53.000 ευρώ, πουλώντας το ελληνικό δράμα.

Τόσα χρεώνει για κάθε συμμετοχή του σε εταιρικά συνέδρια κρατώντας τον ρόλο του βασικού ομιλητή και απολαμβάνοντας τη λάμψη από τα φώτα κάθε φορά που ανεβαίνει στο πόντιουμ για να μιλήσει για τη Θεωρία των Παιγνίων και όχι μόνο. Το διαπιστώσαμε όταν επικοινωνήσαμε με την υπεύθυνη του γραφείου που τον εκπροσωπεί προκειμένου να τον καλέσουμε ως βασικό ομιλητή σε δύο εκδηλώσεις. Σε ένα συνέδριο τράπεζας στη Νέα Υόρκη, για το οποίο μας ζήτησε 60.000 δολάρια, αλλά και για μία παρουσία του σε εκδήλωση ενός πανεπιστημίου στην Κύπρο για την οποία αξίωσε αμοιβή 1.500 δολάρια. Και δεν είναι μόνο τα μεγάλα χρηματικά ποσά που ζητά και καταφέρνει να πάρει, ειδικά τώρα που το όνομά του πουλάει, αλλά και οι υπηρεσίες τις οποίες απαιτεί, υπηρεσίες που αρμόζουν σε έναν «πολιτικό ροκ σταρ», όπως τον χαρακτήρισε το ρωσικό δίκτυο Russia Today.Ζητά, λοιπόν, σε ό,τι αφορά τα αεροπορικά του ταξίδια, business class, είτε αυτά αφορούν έναν κοντινό προορισμό, δηλαδή εντός Ευρώπης, είτε ένα υπερατλαντικό ταξίδι. Για τη διαμονή του επιθυμεί κάτι αντίστοιχο. Πέντε αστέρων ξενοδοχείο, με τους διοργανωτές του εκάστοτε συνεδρίου να καλύπτουν όλες τις χρεώσεις. Ζητά επίσης να του παρέχονται όλα τα γεύματα, οι μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο. Δίχως ίχνος υπερβολής, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται -και ίσως όχι άδικα- ο πιο τυχερός πολίτης αυτής της χώρας.


Η φωτογραφία του κ. Βαρουφάκη φιγουράρει στην ιστοσελίδα του London Speaker Bureau στην κατηγορία των ομιλητών με την ένδειξη «Πολιτικοί ηγέτες»


Οχι μόνο δεν έχει ιδρώσει το αυτί του από τις επιπτώσεις του τρίτου και πιο επώδυνου μνημονίου, αλλά αντιθέτως είναι ο μοναδικός που αυξάνει κατά πολλά μηδενικά τον λογαριασμό του με κέρδη που ούτε ο ίδιος φανταζόταν ότι θα βγάλει ποτέ στη ζωή του. Αν εξαιρεθεί η κόπωση από τα απανωτά ταξίδια ανά τον κόσμο προκειμένου να εξηγήσει στο ακροατήριό του -αντί δεκάδων χιλιάδων ευρώ- τι δεν πήγε καλά στις διαπραγματεύσεις, πόσο πολύ τον πολέμησαν οι «κακοί» Ευρωπαίοι, αλλά και γιατί αναγκάστηκε να αφήσει την υπουργική καρέκλα, τότε οι νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά του είναι στρωμένοι από χρυσάφι και δόξα.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την ατζέντισσά, του ήταν καλεσμένος σε διήμερο συνέδριο στη Σιγκαπούρη, ακολουθεί το lifestyle ενός golden boy,  όσο κι αν o ίδιος προσπαθεί να πλασαριστεί ως ένας απλός, αυθεντικός αριστερός πολιτικός με ηγετικά χαρίσματα. Τα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως το «ΘΕΜΑ» τον διαψεύδουν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.

Καταρχάς, όπως αποδεικνύεται από τη δημοσιογραφική έρευνα, ο κ. Βαρουφάκης δεν κλείνει μόνος του τις ομιλίες, αλλά έχει ατζέντισσα ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό. Ονομάζεται Τατιάνα Μαρίνκο και είναι συνεργάτιδα ενός εκ των μεγαλύτερων πρακτορείων «ενοικίασης προσωπικοτήτων», του London Speaker Bureau. Το εν λόγω γραφείο έχει παραρτήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις του παγκόσμιου χάρτη. Συγκεκριμένα, η βάση της κυρίας Μαρίνκο είναι το ανεξάρτητο κρατίδιο του Ομάν. Είναι το πρόσωπο που συντονίζει τις ομιλίες του κ. Βαρουφάκη κυρίως στην Ασία, αλλά και σε άλλα μέρη του πλανήτη εφόσον της ζητηθεί. Μιλά απευθείας μαζί του, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email, συζητούν τις προσφορές και αποφασίζουν από κοινού ποια θα διαλέξουν, σε ποιες περιπτώσεις θα παζαρέψουν, τι θα ζητήσουν ώστε ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας να καταφέρει τον μέγιστο δυνατό αριθμό συμμετοχών σε παγκόσμια συνέδρια, σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του πλανήτη.Ατέλειωτες ουρές σχημάτισε το κοινό στο «El Born» της Βαρκελώνης για να ακούσει τον Γιάνη

Το London Speaker Bureau κερδίζει από την προμήθεια που παίρνει για κάθε εμφάνιση που κλείνει στους ομιλητές-συνεργάτες του και γι’ αυτό το προσωπικό της εταιρείας δουλεύει ακατάπαυστα 24 ώρες το 24ωρο προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Ο πρώην υπουργός είναι περιζήτητος στη λίστα του διάσημου μεσιτικού γραφείου προσωπικοτήτων. Σε αυτήν περιλαμβάνονται μεγάλα ονόματα όπως του πρώην προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, του υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ντέσμοντ Τούτου, του άσου της στρογγυλής θεάς Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς και ονόματα διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ όπως ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Κέβιν Σπέισι. Μάλιστα, η φωτογραφία του κ. Βαρουφάκη μαζί με το πλήρες βιογραφικό του φιγουράρουν στην ιστοσελίδα του γραφείου, στην κατηγορία των ομιλητών που χαρακτηρίζονται «Πολιτικοί ηγέτες», πάνω ακριβώς από τη φωτογραφία και το προφίλ του πρώην προέδρου της Πολωνίας, Λεχ Βαλέσα.


 
Η ταρίφα
Η αμοιβή του κ. Βαρουφάκη, σύμφωνα με την ατζέντισσά του, είναι συγκεκριμένη σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του ως βασικού ομιλητή σε εταιρικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε στο απαντητικό email όταν της ζητήσαμε να κλείσουμε τον πρώην υπουργό ως βασικό ομιλητή σε συνέδριο που διοργανώνει τραπεζικός οργανισμός στη Νέα Υόρκη, ο κ. Βαρουφάκης έχει προκαθορισμένη αμοιβή για τις εταιρικές εκδηλώσεις στις οποίες τον καλούν.

Ανέρχεται στις 60.000 δολάρια για εκδηλώσεις εκτός Ευρώπης, ενώ χωριστά πρέπει να καλυφθούν από τον ενδιαφερόμενο πελάτη τα έξοδα μετακίνησης (όπως προαναφέραμε, ταξιδεύει αποκλειστικά σε business class) μαζί με τη διαμονή και τα γεύματά του. Ωστόσο, η ίδια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης της αμοιβής του όταν διαπιστώνει ότι δεν υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις από το προκαθορισμένο ποσό των 60.000 δολαρίων. Οταν λοιπόν της αναφέραμε ότι το μπάτζετ της τράπεζας είναι 50.000 δολάρια, εκείνη απάντησε ότι τον έχει ενημερώσει και πως περιμένει τη δική του απάντηση για το αν είναι διατεθειμένος να μειώσει κατά 10.000 δολάρια την αμοιβή του.Η «Αυγή» «καρφώνει» τον Γ. Βαρουφάκη για τα 55.000 ευρώ που ζητά για κάθε διάλεξη

Αντιθέτως, σε ό,τι έχει να κάνει με τις ομιλίες και τις διαλέξεις σε πανεπιστήμια της Ευρώπης, ο κ. Βαρουφάκης εμφανίζεται διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του. Ισως επειδή και ο ίδιος είναι καθηγητής και, όσο να ’ναι, διακατέχεται από ευαισθησία και κατανόηση αναφορικά με τα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Για τα πανεπιστήμια, λοιπόν, αν και η ατζέντισσά του, όπως μας ενημέρωσε μέσω email,  κοστολογεί τις ομιλίες του στα 5.000 δολάρια συν τα έξοδα μετακίνησης, εκείνος έδειξε διατεθειμένος, σύμφωνα με το αμέσως επόμενο email της κυρίας Μαρίνκο, να κατέβει ακόμα χαμηλότερα. Συγκεκριμένα, στα 1.500 δολάρια, όπως αναφέρεται στο σχετικό email. Σημειώνεται ότι πληρωμές γίνονται μέσω μεταφοράς χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς του λονδρέζικου γραφείου στην τράπεζα HSBC του Ομάν. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών δείχνει ιδιαίτερα προσεκτικός ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά την παρουσία του σε συνέδριο. Είναι άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη - ακόμα και ζητήματα δευτερεύουσας σημασίας που σε άλλους θα φαίνονταν ασήμαντα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η φόρμα με τα ερωτήματα που στέλνει η ατζέντισσά του στους εκάστοτε διοργανωτές των συνεδρίων όπου είναι προσκεκλημένος να μιλήσει. Ο κ. Βαρουφάκης ζητά να μάθει ποιος είναι ο ακριβής σκοπός του συνεδρίου, ποιοι θα βρίσκονται στο ακροατήριο, αν θα συμμετέχει στο πάνελ, αν θα είναι ο βασικός ομιλητής ή και τα δύο, αν θα πρέπει να παραστεί σε κάποιο δείπνο ή γεύμα, ποιος θα καλύψει την αμοιβή του, αλλά και τι πρέπει να φορέσει την ημέρα της ομιλίας του, όπως και σε τι κατηγορίας ξενοδοχείο προτίθενται να τον φιλοξενήσουν.Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται ο αριστερός πολιτικός, δηλαδή αν έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 10 ομιλίες και 30 διαλέξεις, τότε με έναν πρόχειρο υπολογισμό και βάσει των αρχικών αμοιβών που χρεώνει, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του London Speaker Bureau, ο κ. Βαρουφάκης θα μπορούσε να έχει κάνει τζίρο 2,4 εκατ. ευρώ! Μάλιστα, ως επαγγελματίας πλέον ομιλητής ανά τον κόσμο, δείχνει να ξεπερνά σε δημοτικότητα τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο, όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα το «ΘΕΜΑ», εκπροσωπεί ένα αντίστοιχο γραφείο «ενοικίασης προσωπικοτήτων», το Harry Walker Agency με έδρα τις ΗΠΑ. Θυμίζουμε ότι ο κ. Παπανδρέου εισέπραττε για κάθε ομιλία του 46.000 δολάρια, δηλαδή 14.000 δολάρια λιγότερα απ’ όσα χρεώνει ο κ. Βαρουφάκης.

Αυτή τη δοκιμασμένη συνταγή, λοιπόν, ακολούθησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και, αν κρίνουμε από τις ατελείωτες ουρές που σχημάτισαν στη Βαρκελώνη, έξω από το κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου, εκατοντάδες Ισπανοί που ήθελαν να παρακολουθήσουν την ομιλία του για τη δημοκρατία στην Ευρώπη, ύστερα από πρόσκληση της αριστερής δημάρχου της πόλης Αντα Κολάου, πιθανόν σε μερικούς μήνες από σήμερα να έχει λύσει μια και καλή το βιοποριστικό του πρόβλημα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή για τον Γιάνη που «δεν του πληρώνουν ούτε το ταξί»...

Tατιάνα Μαρίνκο
Η διεθνής ατζέντισσα του ΒαρουφάκηΥπερδραστήρια, γοητευτική, ευγενική, με ιδιαίτερο χάρισμα στις δημόσιες σχέσεις. Από τα στελέχη που έχουν την ικανότητα να φέρουν εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη αποστολή. Με αυτούς τους κολακευτικούς χαρακτηρισμούς περιγράφουν οι συνεργάτες της την κυρία Τατιάνα Μαρίνκο, μάνατζερ του London Speaker Bureau που προωθεί τον επαγγελματία ομιλητή κ. Γιάνη Βαρουφάκη μεσολαβώντας για τη συμμετοχή του σε διεθνή συνέδρια. Η κυρία Μαρίνκο είναι εγκατεστημένη στο Ομάν, ενώ στο παρελθόν διέμενε στο Ντουμπάι συντονίζοντας και οργανώνοντας τις διαλέξεις διάσημων προσωπικοτήτων στην Ασία. Το βιογραφικό της είναι εμπλουτισμένο με σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις και το Ευρωπαϊκό Διοικητικό Δίκαιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, ενώ έχει πάρει συνέντευξη από εξέχουσες προσωπικότητες, όπως ο Φρεντερίκ Γουίλεμ ντε Κλερκ, πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, και ο Μπιλ Κλίντον, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ (77)

Γιωργος Π

Το ονομα του Βαρουφάκη δεν υπάρχει πλεον στην εν λόγω ιστοσελίδα.

Διογενης ο κυνικος

28/01/2015 Βαρουφάκης: Λιτός βίος με αξιοπρέπεια - Ανάπτυξη δεν σημαίνει Cayenne Ηα Ηα Ηα ....Φατε ΣΑΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ προβατα ....που τον ειχατε για ηρωα που θα κανει νταντα την Ευρωπη . Αυτος τρωει και κοιμαται σε 5 Star και οικονομάει 50,000 και εσεις οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ θα τρωτε φορους, κουρεμα συνταξεων ,μισθων ,ΕΝΦΙΑ και πλειστηριασμούς. ΚΑΛΑ να παθετε ,που θελατε να ανατρέψετε την Ευρωπη .Σκαψατε τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΑΚΟ και πέσατε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στην παγιδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.... Αααα ρε προλεταριακά κουτορνίθια του Αιγαίου.

αταιριαστος

οταν σκεφτομαι πως αυτο το γελοιο υποκειμνο ειχε ρωτευθει η μιση κουλτουροκουρελαρια των απλυτων γυναιων του τσιριζα μουρχεται να το κοψω και να το πεταξψω στους σκυλους

Μην το κάνεις.

Αν είναι να κόψεις κάτι , κόψε τα δαχτύλα σου, μπας και πάψεις να γράφεις.

Μαγκιά του τι χρεώνει

Να βάλουμε τα πράματα σε μια σειρά γιατί πολλές αηδίες λέγονται εδώ μέσα. Μαγκιά του ΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ να προβάλλει τον ευατό του όπως μπορεί, να χρεώνει ό,τι γουστάρει, να μένει σε 5άστερα και να πετά business από τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που πληρώνει για το προιόν που υποτίθεται ότι τους παρέχει... Αν αυτές οι διαλέξεις δεν έβγαζαν κέρδος, πολύ απλά δε θα γίνονταν. Αυτός είναι ο καπιταλισμός έτσι απλά, και γι'αυτό τον γουστάρουμε τρελλά. Τελεία και παύλα. Από κει και πέρα το κακό που έκανε ο Μπαρούφας στη χώρα ως υπουργός είναι μια τελείως άλλη συζήτηση και μάλλον χρήζει παρέμβαση εισαγγελέα με κατηγορίες για έσχατη προδοσία. Και ας τα βλέπουν αυτά τα διάφορα συριζόμπαζα που τον ψήφισαν.

χρεωκοπία@

τον καλούν για "κουτσουμπολιστικούς" λόγους. Και την Άντζελα Δημητρίου την καλούν σε εκπομπές και έχει μεγάλη επιτυχία.( συγγνώμη Άντζελα είσαι πολύ καλύτερη από τον Μπαρουφάκη ! ) Και γω θα ήμουν περίεργος, αν δεν το είχα ζήσει , να δω τι μπορεί να πει ένας άνθρωπος που 7 μήνες κορόιδευε έναν λαό ολόκληρο με τις συνέπειες, που αυτοί που έχουν στάλα μυαλό στο κεφάλι τους, βλέπουν. Αν ξεφουρνίσει ότι έχει μάθει με τις πονηριές του, θα του περάσει η μπογιά και θα ξεχαστεί. Από τους ξένους γιατί εμείς δύσκολα θα τον ξεχάσουμε. Ιδιώτης για τον εαυτό του , αριστερός για όλους τους υπόλοιπους . Άσε μας ρε φίλε που τον υπερασπίζεις κιόλας.

Γκομενιάρης

Πεντάστερα ξενοδοχεία και πεντάστερη ατζέντισα . Αριστεροί της καλοπέρασης όλοι τους .

Μην τον κράζετε

Δεν κατάλαβα; Βγάζει καθημερινά η υφήλιος προσωπικότητες όπως τον Βαρουφάκη; Δίκιο έχει το παιδί. Και λίγα του είναι 60000 αν με ρωτάτε εμένα. Εγώ θα ζητούσα 100. Είναι το ίδιο πράγμα ο Βέρχοφσταντ και ο Βαρουφάκης; Λίγη σκέψη και λίγος προβληματισμός δεν βλάφτει.

λοιπον-λογικα

αφου η ΑΥΓΗ η συριζοφυλλάδα βριζει συνεχεια τον μπαρουφακιο....σημαινει οτι ειναι ψεματα ολα οσα λεει (Η ΑΥΓΗ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! διοτι η ΣΥΡΙΖΟΦΥΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Παντα ψευδεται και συκοφαντει κοσμο.

Παίζω και μαθαίνω

Μα γιατί τόσο λιγο; Εκπτώσεις γνωριμίας κάνει; Και γιατι να μην πετάει με ιδιωτικό αεροπλάνο και να ειναι με τους υπόλοιπους θνητούς; Ζήτω οι σοσιαλισμός και η αριστερά της μάσας!

πιστεύω άξιζα ένα συγγνώμη

Τι βγάζει δεν με ενδιαφέρει. Και δεν πέφτει λόγος σε κανένα. Εγώ φράγκο δεν θα διέθετα για τις παρδαλές, ασουλούπωτες, μαθηματικά ελλαττωματικές ιδέες του. Αυτό που μετρά , είναι, τι δηλώνει στην εφορία του. Τοπιο σημαντικό. Αλλά η όλη η νοοτροπία του φανερώνει ό,τι διαθέτει τρόπους, να μη μη μπλέκεται με Τράπεζες, ΑΤΜ, capital controlls και ΔΟΥ. Αυτό αποδεκνύεται για την ζημιά που έκανε στον τόπο του και δεν θέλει να το παραδεχθεί. για μένα που ξεπατώθηκα στην ορθοστασία, το πήγαινε-έλα, τον ψυχικό κλονισμό, πιστεύω άξιζα ένα συγγνώμη. Σκατά!

ππππππππ

Kαλα κανει και ζητάει όσα θελει.......απ την τσέπη σας τα δίνετε????Κομπλεξάρες!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

004465144

«Το εμβληματικό έργο της Αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου και η Έκθεση Προηγμένης Τεχνολογίας που αναδεικνύει, ουσιαστικά παγκοσμίως, το έργο} είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας 

0000kot21

«Είπαμε ότι είναι απαράδεκτο ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ να κρατάει δύο αξιωματικούς του ελληνικού στρατού, αλλά όπως ξέρετε η Τουρκία κρατάει στις φυλακές σειρά και σειρά από Αμερικανούς πολίτες», τόνισε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών

2
0000ndr21

«Δεν έχει πια σημασία αν τα μέλη του δρουν με την ανοχή του Μαξίμου ή με τον εσκεμμένο αφοπλισμό της αστυνομίας», αναφέρεται στο κείμενο της ανακοίνωσης για την επίθεση από ομάδα ατόμων στο ΣτΕ

3
syriza-grafeia

Απάντηση του κυβερνώνοντος κόμματος στην ανακοίνωση της ΝΔ για τις αιτιάσεις Τσίπρα ότι υπεύθυνο για την επίθεση κατά Μπουτάρη είναι «ένα συμπαγές, σκοτεινό τμήμα  της ΝΔ»

4
0000lae21

Το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη χαιρέτισε την επιτυχία του προέδρου της Βενεζουέλας, «παρά τον απερίγραπτο και αδίστακτο πόλεμο που είχε εξαπολύσει η ιμπεριαλιστική Δύση στην Μπολιβαριανή Επανάσταση»

6
zoran_zaev_arthro

«Η Ελλάδα παίρνει ένα νέο όνομα, χρονικό σημείο αναφοράς και συνταγματικές αλλαγές» επιχειρηματολογεί ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ - Η νέα πρόταση περιλαμβάνει την αναγνώριση του «μακεδονικού έθνους και της γλώσσας», τονίζει ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ

9
0000the21

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βγάλουμε τη βία από την ελληνική κοινωνία και σ' αυτή την πράξη πρέπει με σοβαρότητα να 'σκύψουν' όλες οι πολιτικές δυνάμεις», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

1