Εσπευσμένα στο Μαξίμου ο Γιώργος Σταθάκης

Εσπευσμένα στο Μαξίμου ο Γιώργος Σταθάκης

Ο υπουργός Οικονομίας διέκοψε τη συνεδρίαση της διυπουργικής και μετέβη στο πρωθυπουργικό γραφείο, όπου παρέμεινε για περίπου 45 λεπτά

Εσπευσμένα στο Μαξίμου ο Γιώργος Σταθάκης
Έκτακτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έχει το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Σταθάκης διέκοψε την διυπουργική σύσκεψη με τον Γιάννη Δραγασάκη, που βρισκόταν σε εξέλιξη στο κτήριο του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Ζαλοκώστα, για να μεταβεί στο Μαξίμου.

Κλείσιμο
Η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα είχε διάρκεια περίπου 45 λεπτά και ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 18:00, ενώ ο πρωθυπουργός μιλούσε στο τηλέφωνο με την Γερμανίδα Κεγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Χθες ο κύριος Σταθάκης είχε ακόμα μία συνάντηση με τον κύριο Τσίπρα, διάρκειας δύο ωρών, χωρίς να γίνει γνωστό ακριβώς το αντικείμενο.

Η διυπουργική ολοκληρώθηκε ελάχιστα λεπτά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σταθάκη. Στην συνεδρίαση επίσης συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, οι οποίοι επίσης αποχώρησαν πολύ βιαστικοί. Μάλιστα στους δημοσιογράφους που ρωτούσαν για τις εξελίξεις σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο κύριος Τσακαλώτος απάντησε μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του: «Βιάζομαι, βιάζομαι, δεν μπορώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης