Ευθεία προσβολή προς την κοινωνία η υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου, λέει «Το Ποτάμι»

Ευθεία προσβολή προς την κοινωνία η υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου, λέει «Το Ποτάμι»

Πολιτικό ατόπημα του Αλλέξη Τσίπρα η σύνθεση της νέας κυβέρνησης που εκπέμπει ομοφοβία και ρατσισμό

Ευθεία προσβολή προς την κοινωνία η υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου, λέει «Το Ποτάμι»
Ένα ακόμη πολιτικό ατόπημα του κ. Τσίπρα εκτιμά το Ποτάμι ότι είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, η οποία, όπως αναφέρει, εκτός από συντηρητισμό, αναχρονισμό και παλαιοκομματική λογική, τώρα εκπέμπει ομοφοβία και ρατσισμό.

«Η υπουργοποίηση του κ. Δημήτρη Καμμένου, ευρέως γνωστού για τις ομοφοβικές και ρατσιστικές του δηλώσεις στο διαδίκτυο, δεν αποτελεί απλώς ένα ακόμη πολιτικό ατόπημα του κ. Τσίπρα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Και καταλήγει: «Αποτελεί ευθεία προσβολή προς την κοινωνία, στέλνοντας, παράλληλα, επικίνδυνα μηνύματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας. Δεν είναι το «πρώτη φορά», αλλά το «αριστερά» που καταντάει πια ένα σύντομο ανέκδοτο». 

Τα επίμαχα σχόλια Καμμένου σε Twitter και facebook

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο ο  Δημήτρης Καμμένος είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία «πειραγμένη» φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς στην οποία αναγραφόταν: «Μένουμε Ευρώπη», μια κίνηση η οποία είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Κλείσιμο
Επίσης, στα tweets -που ακόμα βρίσκονται στο λογαριασμό του- γίνονται υβριστικές αναφορές στους Εβραίους, στους ομοφυλόφιλους, στους αριστερούς καθώς και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.



Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια είχε επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το ζήτημα του γάμου ομοφυλοφίλων ζευγαριών, ενώ σε πολλά από τα σχόλιά του στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης εξέφραζε τον αποτροπιασμό του για τους ομοφυλόφιλους, τους οποίους χαρακτήριζε συχνά με χυδαίες εκφράσεις.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης