Τατσόπουλος για Δημήτρη Καμμένο: Ντράπηκα που αυτός ο κύριος υπουργοποιήθηκε

Τατσόπουλος για Δημήτρη Καμμένο: Ντράπηκα που αυτός ο κύριος υπουργοποιήθηκε

Με αφορμή την φωτογραφία του Άουσβιτς που είχε ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter 

Τατσόπουλος για Δημήτρη Καμμένο: Ντράπηκα που αυτός ο κύριος υπουργοποιήθηκε
Κατά του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος συμμετέχει στη σύνθεση της νέα κυβέρνησης, στρέφεται μετά τη Ραχήλ Μακρή και ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Αφορμή μία παλαιότερη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο υφυπουργός Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων στον λογαριασμό του στο twitter.

Τον περασμένο Ιούνιο ο τότε βουλευτής και σήμερα υφυπουργός των ΑΝΕΛ, είχε χρησιμοποιήσει φωτογραφία του Άουσβιτς και παραφράζοντας το οδυνηρό για εκατομμύρια Εβραίους σύνθημα στην καγκελόπορτα του στρατοπέδου, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό της χώρας. 

«Πριν από λίγη ώρα είδα στο Κανάλι της Βουλής ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ για το Γκέτο της Βαρσοβίας. Και αμέσως μετά είδα ότι ο κύριος αυτός μόλις υπουργοποιήθηκε στη νέα μας αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση. Και ντράπηκα. Κι ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους νεκρούς του Γκέτο. Έστω και με 73 χρόνια καθυστέρηση. Αναδρομικά. Για όσους μικρόνοες κάνουν καριέρα στη δική μου πατρίδα φτύνοντας πάνω στους δικούς τους τάφους» σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος. 


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης