Λύσεις για την οικονομία παρουσιάζει το Ποτάμι

Λύσεις για την οικονομία παρουσιάζει το Ποτάμι

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, αλλά και το οικονομικό του επιτελείο θα δώσουν τις απαντήσεις στις ανάγκες που έχει χώρα

Λύσεις για την οικονομία παρουσιάζει το Ποτάμι
Έχοντας στο πλάι του τα οκτώ πρόσωπα - κλειδιά που προτείνει το Ποτάμι για την επόμενη ημέρα των εκλογών, ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη στις 13.00 το μεσημέρι μία πρωτότυπη συνέντευξη τύπου, καθώς θα κληθούν να “δώσουν” ένα πρώτο τέστ σε εθνική εμβέλεια. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, αλλά και το οικονομικό του επιτελείο θα δώσουν τις απαντήσεις στις ανάγκες που έχει χώρα. Αποτελούν διακεκριμένες προσωπικότητες, με σημαντική εμπειρία και έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για το κορμό του βασικού σχεδίου εξόδου από την κρίση. 

Ειδικότερα, στη διάθεση των δημοσιογράφων είναι οι κ. Χάρης Θεοχάρης υποψήφιος βουλευτής και πρώην γενικός γραμματέας Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, η κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη καθηγήτρια οικονομικών και υποψήφια βουλευτής, ο Μάνος Ματσαγγάνης οικονομολόγος και Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών  Μάνος Ματσαγγάνης, Στρατής Μούγερ επιχειρηματίας, Λενιώ Μυριβήλη των Οικονολόγων, Γιώργος Παγουλάτος Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών, ο Θανάσης Σκόκος διπλωματούχος μηχανικός/ΜΒΑ. Είναι ο πρώην Επιχειρηματίας στο χώρο των κατασκευών και ο οικονομολόγος Πάνος Τσακλόγλου, που υπήρξε από τους πιο ικανούς συνεργάτες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. 

Μάλιστα, σήμερα στις 19.00, η Επιτροπή Διαλόγου του Ποταμιού διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Για ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης» στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84, στην Τεχνόπολη. Θα μιλήσουν οι Νίκος Αλιβιζάτος, καθηγητής Πανεπιστημιακού Δικαίου και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, Μάνος Ματσαγγάνης, αν. καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, Γιώργος Παγουλάτος, καθηγητής Οικονομίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και Αντώνης Τριφύλλης, π. διευθυντής Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εμπειρογνώμονας στον Τομέα Ευρωπαϊκής Πολιτικής. Θα παρέμβει ο Νικηφόρος Διαμαντούρος, ακαδημαϊκός, π. Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, π. Συνήγορος του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κώστας Μπιτζάνης, μέλος της Επιτροπής Διαλόγου.

Κλείσιμο
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, με το χρόνο να μετρά αντίστροφα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή της κάλπης,  στοχεύει στην κατάκτηση ενός ποσοστού της τάξης του 10%, έχοντας ένα μεγάλου ατού: έχει προτείνει συγκεκριμένα άτομα να υλοποιήσουν τις ανάγκες που έχει η χώρα και τοποθετεί ως αντιπάλους τους Ποταμιού είναι οι κομματικοί μηχανισμοί.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης