Φωτίου: Είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε και μαρμελάδα για την ανθρωπιστική κρίση

Φωτίου: Είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε και μαρμελάδα για την ανθρωπιστική κρίση

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό, δεν πρέπει να σπαταλιέται τροφή που θάβεται ή πετιέται

Φωτίου: Είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε και μαρμελάδα για την ανθρωπιστική κρίση
Μέχρι και μαρμελάδα είναι διατεθειμένη να φτιάξει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως τουλάχιστον υποστήριξε η αναπληρώτρια υπουργός για θέματα ανεργίας, Θεανώ Φωτίου.

Κι όμως, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τετάρτης η κυρία Φωτίου ανέφερε ότι η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για να αντιμετωπίσει την κρίση και σκοπεύει να μην πάει χαμένο «ούτε ένα ευρώ».

Όπως ανέφερε, δεν πρέπει να σπαταλιέται τροφή που θάβεται ή πετιέται.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την κυρία Φωτίου, τα τρόφιμα που θάβονται θα πηγαίνουν σε άπορους και σε σχολεία, ενώ όπως σημείωσε, η κυβέρνηση «θα φτιάξει ακόμη και μαρμελάδες» για όσους έχουν ανάγκη.

«Τα έχουμε ήδη έτοιμα αυτά και τα προωθούμε», είπε.

Μεταξύ άλλων και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της εξέφρασε την άποψη ότι το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τα κόμματα που διακυβέρνησαν την προηγούμενη περίοδο φθείρει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η κυρία Φωτίου εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και διερωτήθηκε: «αυτοί που αποκαλούν ψευτράκο και απατεωνάκο τον πρωθυπουργό μας καλούν να συγκυβερνήσουμε;».

Ακόμη, η υπουργός ανέδειξε ως κομβικής σημασίας για τον ΣΥΡΙΖΑ την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο, σημειώνοντας ότι το κόμμα είναι «εξαιρετικά τραυματισμένο». «Στη Συνδιάσκεψη θα συζητηθεί τι σημαίνει μνημόνιο ποια τα όρια ποια αλλά μέτρα μπορούμε να πάρουμε» εξήγησε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης