Λαφαζάνης πριν δει Ζωή: H κυβέρνηση έκανε κουρελόχαρτο το Σύνταγμα

Λαφαζάνης πριν δει Ζωή: H κυβέρνηση έκανε κουρελόχαρτο το Σύνταγμα

«Θα παραλάβω και θα εξαντλήσω την διερευνητική εντολή που θα λάβω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», σημείωσε - Απέφυγε να σχολιάσει τις φήμες για προσχώρηση της Κωνσταντοπούλου στη Λαϊκή Ενότητα


Λαφαζάνης πριν δει Ζωή: H κυβέρνηση έκανε κουρελόχαρτο το Σύνταγμα
Με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη συναντάται αυτή την ώρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εν μέσω κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων και ενώ φήμες θέλουν την πρόεδρο της Βουλής να είναι έτοιμη να προσχωρήσει στη Λαϊκή Ενότητα. 

Προσερχόμενος ο  Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Βουλή, απέφυγε να σχολιάσει τις φήμες για προσχώρηση της κυρίας  Κωνσταντοπούλου στο κόμμα του, λέγοντας «δεν θα συζητηθούν σήμερα τέτοια θέματα» και αρκέστηκε να δηλώσει πως η συνάντηση πραγματοποιείται προκειμένου να ενημερώσει την πρόεδρο της Βουλής για την ίδρυση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 

Κλείσιμο


«Το αντικείμενο της συνάντησης είναι για να ενημερώσω την πρόεδρο της Βουλής για την δημιουργία του νέου κόμματος, για τις προοπτικές και τις απόψεις του, στην κατεύθυνση της συγκρότησης αντιμνημονιακού μετώπου», ανέφερε. 

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε με νόημα ότι είναι σημαντικό να τηρούνται οι θεσμικές διαδικασίες, καθώς όπως είπε, «η κυβέρνηση και οι μνημονιακές δυνάμεις έχουν κάνει το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής κουρελόχαρτο».  

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, ανέφερε ότι θα παραλάβει την διερευνητική εντολή που θα λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς αποτελεί πλέον την τρίτη Κοινοβουλευτική δύναμη και θα την εξαντλήσει. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης