Λαφαζάνης: Μέρκελ-Σόιμπλε «ευλόγησαν» τις εκλογές για να βρεθούν εκτός Βουλής οι αντιμνημονιακοί

Λαφαζάνης: Μέρκελ-Σόιμπλε «ευλόγησαν» τις εκλογές για να βρεθούν εκτός Βουλής οι αντιμνημονιακοί

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό - Υποστηρίζει πως κύκλοι του Μαξίμου «διαρρέουν το "έγκλημα των διασπαστών-δραχμιστών|»

Λαφαζάνης: Μέρκελ-Σόιμπλε «ευλόγησαν» τις εκλογές για να βρεθούν εκτός Βουλής οι αντιμνημονιακοί
Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος, λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε το δικό του πολιτικό σχήμα, απαντά στο non paper του Μεγάρου Μαξίμου, υποστηρίζοντας πως οι εκλογές γίνονται με τις «ευλογίες» Μέρκελ και Σόιμπλε, με σκοπό να βρεθούν εκτός Βουλής οι αντιμνημονιακοί, ενώ συνιστά... ψυχραιμία στον πρωθυπουργό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής, το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επέλεξε την πλήρη υποταγή της χώρας στους δανειστές και υποστηρίζει πως όλες οι αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ «καταπατήθηκαν βάναυσα» αλλά και πως «αγνοήθηκαν όλες οι προτάσεις  που έθεταν επί τάπητος την μη υπογραφή νέου μνημονίου».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Λαϊκή Ενότητα, τη στιγμή που το τρίτο μνημόνιο με τις βάρβαρες πολιτικές του μνημονίου συνεχίζονται και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, «κύκλοι του Μαξίμου διαρρέουν το "έγκλημα των διασπαστών-δραχμιστών|».

Όπως αναφέρει, οι εκλογές γίνονται με τις «ευλογίες» Μέρκελ και Σόιμπλε, με σκοπό να βρεθούν εκτός Βουλής οι αντιμνημονιακοί, αλλά όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η Λαϊκή Ενότητα δεν πρόκειται να εμπλακεί «σε μια ατέρμονη ανταλλαγή δηλώσεων που μόνο χαρά φέρουν στους δανειστές και στη ντόπια ολιγαρχία» και συνιστά ψυχραιμία.

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας:

«Την ώρα που μένει ακόμα αναπάντητο γιατί η κυβέρνηση επέλεξε την πλήρη υποταγή της χώρας στους δανειστές,  τη στιγμή που το τρίτο μνημόνιο με τις βάρβαρες πολιτικές του μνημονίου συνεχίζονται και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που όλες οι αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ καταπατήθηκαν βάναυσα και αγνοήθηκαν  όλες οι προτάσεις  που έθεταν επί τάπητος την μη υπογραφή νέου μνημονίου αλλά την διέξοδο στη βάση των αποφάσεων του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, κύκλοι του Μαξίμου διαρρέουν το "έγκλημα των διασπαστών – δραχμιστών". 

Δεν φτάνει που υλοποιούνται κατά γράμμα, με τις ευλογίες Μέρκελ – Σόιμπλε,  οι πρόωρες εκλογές ώστε να τεθούν εκτός πολιτικής σκηνής οι συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις που εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα. Αλλά δυστυχώς υιοθετούνται οι πιο σκληρές λογικές αντιπαράθεσης που ταιριάζουν στις κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου. Εμείς δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε μια ατέρμονη ανταλλαγή δηλώσεων που μόνο χαρά φέρουν στους δανειστές και στη ντόπια ολιγαρχία. Συνιστούμε ψυχραιμία!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης