Βενιζέλος: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν

Βενιζέλος: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν

Η υπονόμευση της οικονομίας, η οπισθοχώρηση όλων των οικονομικών στοιχείων, το κλείσιμο τραπεζών, η ύφεση, η απώλεια πρωτογενούς πλεονάσματος, το τρίτο μνημόνιο, ο εξευτελισμός προσώπων και θεσμών έχουν υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο, τον κ. Τσίπρα, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο εξάμηνο, τόνισε προσερχόμενος στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Ολα όσα συμβαίνουν επτά μήνες τώρα, η υπονόμευση της οικονομίας, η οπισθοχώρηση όλων των οικονομικών στοιχείων, το κλείσιμο τραπεζών, η ύφεση, η απώλεια πρωτογενούς πλεονάσματος, το τρίτο μνημόνιο, ο εξευτελισμός προσώπων και θεσμών έχουν υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο, τον κ. Τσίπρα. Κοροϊδευόντουσαν μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ και όλοι μαζί κοροϊδεύουν τους Ελληνες και από κοντά ο κ. Καμμένος με τους ΑΝΕΛ» τόνισε.

Κλείσιμο
Ο κ. Βενιζέλος έκανε ακόμα λόγο για ευτελισμό της βουλής και διερωτήθηκε: «Ποιος έκανε πρόεδρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου; Ποιος έφερε τη χώρα στο σημείο έσχατης εθνικής ταπείνωσης να συνεδριάζει η Βουλή ξημερώματα για να πάμε στο Eurogroup στο όνομα των αντιμνημονιακών ιαχών, ψευδαισθήσεων και εξαπατήσεων που έχουν κάνει τέτοια ζημιά στη χώρα».

«Λυπάμαι, λυπάμαι, ντρέπομαι», κατέληξε ο κύριος Βενιζέλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης