Αυγενάκης και άλλοι 20 βουλευτές της ΝΔ ερωτούν: Υπάρχει υπουργός με offshore;

Αυγενάκης και άλλοι 20 βουλευτές της ΝΔ ερωτούν: Υπάρχει υπουργός με offshore;

Μετά τα 200.000 της οικογένειας Βαλαβάνη, ο βουλευτής της ΝΔ ζητά στοιχεία για δύο νέους υπουργούς: ο ένας διαθέτει offshore και ο άλλος έβγαλε μεγάλα ποσά στο εξωτερικό λίγο πριν τις εκλογές

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία που απαιτούν άμεσες απαντήσεις φέρνει για μια ακόμα φορά στην Βουλή ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης με ερώτηση που συνυπογράφουν 20 βουλευτές της ΝΔ.

Μετά τις ερωτήσεις που οδήγησαν στην αποκάλυψη ότι η μητέρα της κυρίας Νάντιας Βαλαβάνη έβγαλε από την τράπεζα 200.000 ευρώ λίγο πριν την επιβολή των capital controls, ο κ. Αυγενάκης «στοχοποιεί» δύο νέους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, ο ένας διατηρεί off shore εταιρία ενώ ο δεύτερος έσπευσε να βγάλει στο εξωτερικό μεγάλα χρηματικά ποσά στις αρχές Δεκεμβρίου 2014 λίγο πριν την προκήρυξη εκλογών.

Εκτός αυτών στην ερώτηση με τίτλο «Διαφθορά και το ήθος της «πρώτης φορά Αριστερά»» καταγράφει καραμπινάτα περιστατικά παραβίασης των ηθικών αρχών που εντοπίστηκαν κατά τους έξι πρώτους μήνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα, υπενθυμίζει την υπόθεση του κ. Γιώργου Κατρούγκαλου που φέρεται να λάμβανε προμήθεια 12% για επαναπροσλήψεις, το έμβασμα στο εξωτερικό του κ. Δημήτρη Μάρδα, την ενοικίαση της εξοχικής κατοικίας του κ. Γιάνη Βαρουφάκη, τον διορισμό του κ. Γ. Μπενίση – συντρόφου της κας Ρένας Δούρου, στην ΕΥΔΑΠ, την ομολογία του κ. Παύλου Πολάκη ότι είχε διπλά ταμεία ως δήμαρχος Σφακιών κ.α..

Αναλυτικά η ερώτηση έχει ως εξής: 

Στον πυρήνα των προεκλογικών διακηρύξεων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και, εν συνεχεία,  συνεχών δηλώσεων μελών της Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού, βρίσκονται βαρύγδουπες αναφορές για «την καταπολέμηση της διαφθοράς» και την «..εισαγωγή ενός νέου ήθους διαφάνειας και αξιοκρατίας». Και μπορεί η θεωρία αυτή να αποτελεί ένα εξαιρετικό πλαίσιο ηθικής και δεοντολογίας για τη διακυβέρνηση, που μας βρίσκει όλους σύμφωνους, η πράξη, όμως, της έξι μηνών «αριστερής διακυβέρνησης», δεν συνάδει καθόλου με τη ρητορεία περί ηθικής που η ίδια έχει με ένταση αναπτύξει.

Μετά από έξι μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπάρχουν πολλά περιστατικά καταστρατήγησης αυτής της ηθικής. Αναφέρουμε μόνο κάποια εξ αυτών, αφού η πληθώρα των περιπτώσεων δεν επιτρέπει την εδώ καταγραφή τους: 

«Ο αν. Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Γ. Κατρούγκαλος, αρμόδιος για θέματα δημοσίων υπαλλήλων, υπέγραψε ιδιωτικά συμφωνητικά με εκατοντάδες απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους, όπου προβλέπεται να λαμβάνει προμήθεια 12% από τα ακαθάριστα ποσά των αποζημιώσεων που θα λάμβαναν σε περίπτωση επαναπρόσληψης. Τα συμφωνητικά αυτά κατατίθενται σε ΔΟΥ και δικηγορικούς συλλόγους ακόμη και μετά τις εκλογές. Ο κ. Υπουργός υποστήριξε με ανακοίνωσή του ότι δέχεται άδικη επίθεση «… Η εκστρατεία αυτή σκοπό έχει να πλήξει την κυβέρνηση σε εκείνο το σημείο που αποτελεί το βασικό της πλεονέκτημα: την ηθική υπεροχή έναντι των κυβερνήσεων του παλαιοκομματισμού και της διαπλοκής», απέφυγε, ωστόσο, να απαντήσει επί της ουσίας.

Ο αν. Υπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας φαίνεται ότι, ενώ είχε ήδη αναλάβει κυβερνητικά καθήκοντα, μετέφερε χρήματα σε τράπεζα του εξωτερικού. Την αρχική διάψευσή του για το γεγονός αυτό, ακολούθησε δήλωσή του για μεταφορά χρημάτων στην αλλοδαπή, προκειμένου να σπουδάσει η κόρη του, ενώ ανέφερε ότι  «…και η σύζυγός μου κινεί χρήματα και ούτε ξέρω τι κάνει και η σύζυγός μου μπορώ να σου πω», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι «… Ε, αυτό το ‘χει κάνει ο μισός πλανήτης».  Βέβαια, διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός ότι το έκανε υπό το φόβο ενός grexit.

Ο λαλίστατος τέως Υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκης, ουδέποτε σχολίασε, πόσο μάλλον διέψευσε, την ενοικίαση της εξοχικής κατοικίας της συζύγου του προς 5.000 Ευρώ την εβδομάδα, καθώς και του διαμερίσματος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας,  δίχως να φέρουν το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του ΕΟΤ (παράβολα, δήλωση στην αρμόδια ΔΟΥ, κλπ).

Η αγωνιστική διάθεση της Προέδρου της Βουλής κ. Ζ. Κωνσταντοπούλου δεν αφορά και στην παράνομη λήψη επιδόματος ανήλικων τέκνων από την μητέρα της και Αντιπροέδρου του ΕΣΡ κ. Λίνα Αλεξίου, η οποία όχι μόνο εξακολούθησε να λαμβάνει παρανόμως το ως άνω επίδομα, αφού δεν ενημέρωσε για τις μεταβολές το Ταμείο ως όφειλε, αλλά και αρνείται να επιστρέψει τα παρανόμως καταβληθέντα επιδόματα. Η ομιλητικότατη κ. Κωνσταντοπούλου φαίνεται να έχει χάσει… τη λαλιά της για το εν λόγω θέμα.    

Η προκλητική αύξηση των αποδοχών του νέο-διορεισθέντος Προέδρου των ΕΛ.ΠΕ. κ. Στ. Τσοτσορού από τις 170.000 στις 280.000 Ευρώ ετησίως λίγες μόλις μέρες πριν το κλείσιμο των τραπεζών και ενώ η χώρα βρίσκεται σε συνθήκες κρατικής χρεοκοπίας, μπορεί να αναιρέθηκε μετά την δημόσια κατακραυγή που δημιουργήθηκε, αλλά η αρχική αποδοχή της από την κυβέρνηση προκαλεί μέγιστο ζήτημα ηθικής τάξης. 

Η τοποθέτηση του κ. Γ. Μπενίση, συντρόφου της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρ. Δούρου, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ, δίχως μάλιστα να πληροί τα προβλεπόμενα επιστημονικά και αξιοκρατικά προσόντα. Η τοποθέτηση στενών συγγενικών προσώπων σε διάφορες θέσεις στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, σε μια περίοδο μάλιστα που η ανεργία καλπάζει σε υψηλά επίπεδα, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και θέτει σε αμφιβολία οιαδήποτε δήλωση περί αξιοκρατίας και απο-κομματικοποίησης του δημόσιου τομέα. 

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με ονόματα προσώπων και φορέων που χρηματοδοτήθηκαν από αυτό για δράσεις καταπολέμησης της γρίπης δίχως, όπως ο ίδιος αναφέρει να υπάρξει έργο, αλλά απέφυγε να απαντήσει εάν το ποσό των 85.000 Ευρώ, που εμφανίζεται στη λίστα, αφορά στον βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Ν. Νικολόπουλο.   

Ο νεοδιορισθέντας Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Πολάκης έχει ομολογήσει δημοσίως – σε συνέδριο της ΚΕΔΕ- ότι, ως Δήμαρχος Σφακίων, «… διατηρούσε διπλό ταμείο στο Δήμο του, ένα μαύρο και ένα άσπρο,» προκειμένου να έχει έσοδα. 

Το πιο πρόσφατο συμβάν αφορά στην υπόθεση ανάληψης μεγάλου χρηματικού ποσού «… από την μητέρα» της τέως αν. Υπουργού Οικονομικών κ. Ν. Βαλαβάνη, και από λογαριασμό που σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας της πρώην Υπουργού στο τηλεοπτικό σταθμό Mega «… συνδικαιούχοι είναι και τα παιδιά της», λίγες μόλις μέρες πριν το κλείσιμο των τραπεζών, προκαλεί το σύνολο των πολιτών που ακόμη και σήμερα σχηματίζουν ουρές έξω από τα ΑΤΜ για να λάβουν ένα μικρό ποσό για την κάλυψη των αναγκών τους.

Η «πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση» έχει εισαγάγει νέα «αριστερά ήθη» στον ελληνικό δημόσιο βίο;

Ανακύπτουν συνεχώς σημαντικά ζητήματα ηθικής τάξης που η Κυβέρνηση και, ιδίως, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός οφείλουν να αντιμετωπίσουν.

Το ηθικό πλεονέκτημα που η κυβέρνηση επικαλέστηκε επανειλημμένως οφείλει να το αποδείξει. Οι μεγαλοστομίες αποτελούν κενό γράμμα, εάν δεν αποδεικνύονται καθημερινώς με πράξεις. Και τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα μελών της κυβέρνησης δείχνουν το αντίθετο. Το λόγο έχει ο Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι Υπουργοί.  

Κατόπιν των ανωτέρω,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
 

1.      Ποιες πολιτικές θα εισάγετε για την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος και την επίδειξη μηδενικής ανοχής σε τέτοιες συμπεριφορές;

2.      Είναι διατεθειμένη η Κυβέρνηση να διευκολύνει το έργο της δικαιοσύνης, προκειμένου να ελεγχθούν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών μελών του υπουργικού συμβουλίου, ιδιαιτέρως δε μελών του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης, καθώς και συγγενών τους Α’ και Β’ Βαθμού και συνεργατών τους;  

3.      Υπάρχει μέλος της Κυβέρνησης που, παράλληλα, διατηρεί off shore εταιρεία;

4.      Υπάρχουν μέλη της Κυβέρνησης που, υπό τη φημολογία και μόνο της προκήρυξης εκλογών το Δεκέμβριο του 2014, μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά σε τράπεζες στην αλλοδαπή; Προτίθεστε να ελέγξετε από τις αρχές Δεκεμβρίου 2014 και μετά; Πόσα και ποια πολιτικά πρόσωπα διατηρούν λογαριασμούς στο εξωτερικό;

5.      Είναι διατεθειμένος ο Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι Υπουργοί με έρευνα προς κάθε κατεύθυνση και πολιτική πτέρυγα και με τη συμβολή όλων μας όπου και όταν απαιτείται με δράσεις ουσιαστικές, ώστε να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της διαφθοράς και την εδραίωση της αξιοκρατίας και της διαφάνειας;  

 

Το πολιτικό σύστημα από συμπεριφορές, που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, πολιτικών προσώπων όλων των αποχρώσεων και είναι χρέος ΟΛΩΝ ΜΑΣ να το θωρακίσουμε. Οι πρωτοβουλίες πρέπει να ξεκινήσουν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

 

 

Οι ερωτώντες Βουλευτές

 

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης
Ιωάννης Βρούτσης
Μαυρουδής Βορίδης
Χρήστος Σταικούρας
Κώστας Βλάσης
Θανάσης Δαβάκης
Δημήτρης Κυριαζίδης
Στέργιος Γιαννάκης    
Γεώργιος Γεωργαντάς
Μαρία Αντωνίου
Ανδρέας Κατσανιώτης
Σίμος Κεδίκογλου
Χρήστος Μπουκώρος
Γιώργος Στύλιος
Τιμολέων Κοψαχείλης
Θεόδωρος Καράογλου
Γιώργος Βαγιωνάς
Γιώργος Βλάχος
Κωνσταντίνος Τζαβάρας

ΣΧΟΛΙΑ (45)

Sakis

Σαμαράς και Βενιζέλος τη κάνανε τόσα χρόνια μονάχα τα ίδια απορία ποτέ θα τα φάνε ποτέ και για αυτό τους λείπαμε ....να πάνε να βρουν το Ακή .

no name

Κύριοι της Ν.Δ για βγάλτε και τα δικά σας στην φόρα και μην μας το παίζετε παρθένες ,άντε μπράβο.......

ΠΛΟΥΜΟΥ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..............................ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ..................

Ούτε Σκανδιναβός ούτε έγχρωμος

Γιατί δεν είναι επιχειρήματα όταν σου λέει 45 σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ; Και τι σκάνδαλα !!!! Παντού σαπίλα βόρβορος, πολιτική βοθρίλα! Θες να στα πω εγώ ένα προς ένα αμνήμονα εριστικέ. Που έχεις κρίση πτηνού και ειρωνεύεσαι κιόλας; Το ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚ & Η ΒΡΩΜΟ ΝΔ δεν μας έφεραν στο χάλι που είμαστε; (οκ 80% ΠΑΣΟΚ- 20% ΝΔ). Ξέρεις ότι υπολογίζονται σε πάνω από 15.000 οι offshore ελλήνων και απ αυτές οι 4000 σε έλληνες πολιτικούς; Ποιοι ρήμαξαν το τόπο; Ορκίζομαι ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν ψήφισα αριστερά. Αλλά όποτε γίνουν εκλογές δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ και θα του κάνω και αγώνα. Αν το μόνο έστω που θα μπορέσει να κάνει είναι να σας ξεκολλήσει από πάνω μας ΓΑΛΟΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ, τότε ναι ΣΥΡΙΖΑ. Το καταλάβατε σάπιοι;

παπάς

Όπως τούς βλέπω στη σειρά γραμμένους Μου θυμίζουν χαρτί που μου δίνουν Οι κυρίες το ψυχωσαββατο και το διαβάζω υπέρ ανάπαυσης των ψυχών

Μαρμίτα της αριστερής μπουρζουαζίας...

Μία υποδιαστολή ήταν: Από το 3,6 % στο 36 %. Αλλά πόσο κόστισε, στον Ελληνικό Λαό, αυτή η υποδιαστολή...

led

Πάτε καλά ρε κουτοκρίαρα; ήρθαν και μας είπαν: ψηφίστε μας, είμαστε και ηθικοί και τίμιοι και τώρα που αρχίσαμε τις λοβιτούρες, δικαιώστε μας γιατί απατεωνιές έκαναν και οι παλαιότεροι (και προσέξτε!!! έμμεσα και με ύπουλο τρόπο, είναι σαν να μας λένε δικαιώστε και τους παλιούς) Πως θα σου φαινόταν να σε χαστουκίζουν 40 χρόνια και να έρθει κάποιος να σου ζητήσει να του δείξεις εμπιστοσύνη, να σου υποσχεθεί πως θα τους διώξει, να σε γεμίσει ελπίδα πως θα σε βοηθήσει και μόλις οι σαδιστές φύγουν, να αρχίσει να σε πλακώνει στις κατραπακιές και μετά εσύ ο ίδιος να λες, έλα ρε, δεν πειράζει, καλά μου κάνει, αφού και οι άλλοι τα ίδια μου έκαναν; Πρέπει να είσαι βλάξ ή/και μαζόχας ή/και συνένοχος.

DOT

Το 4% του Συριζα εκανε μονο μπαχαλο αλλα δεν ειχε την ευκαιρια η εστω και την επιθυμια να κανει οικονομικες ατασθαλιες. Ψαξετε τους "οικονομικους μεναταστες" που πηγαν απο το βαθυ Πασοκ στο Ζυριζα του 36% για οικονομικα σκανδαλα. Μια φορα λαμογιο, παντα λαμογιο οποιο κομμα και να ψηφισεις! Το θεμα ειναι αν οι "γνοι" συριζαιοι, μπορουν να συγχωρησουν τους "διεφθαρμενους" νεο-συριζαιους, σαν ενα ειδος πληρωμης, που τους εκαναν κυβερνηση!

χα

Ολη η αφρόκρεμα της τιμιότητας που δε μπορει να κυκλοφορήσει στο δρόμο χωρί μάσκα ερωτά. Αυτοί που πήραν δανεια (τα μεγαλύτερα στην ιστορία του ΔΝΤ και του ΕΣΜ) και δεν έκαναν απολύτως τίποτα ( οι μέσα, συμπεριλαμβανομένων και των περισσότερων δεξιών και οι έξω δε θέλουν να σας δουν στα μάτια τους και βγαίνετε και μιλάτε. Πόσα χρήματα έβγαλε η Ντορίς στο εξωτερικό τις τελευταίες μέρες? Και το σημαντικότερο πως τα απέκτησε αυτά? Κάτι μου λέει οτι πολυ γρήγορα θα ξέρουμε.

δηλαδή εσύ ρε φίλε

προτιμάς την αριστερή αφρόκρεμα, που διαλύει τη χώρα χρόνια τώρα, αφού και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, κάτι σαν πρώτη φορά αριστερά ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε...Τα ζήσαμε εμείς οι μεγαλύτεροι αυτά, ζιβάγκο αντί για κοστούμια, ζεϊμπέκικα και τάχα ριζοσπαστικότητα...Ό, τι ακριβώς βλέπεις τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα...Απλά τώρα η μόδα του διαφορετικού είναι τα εξάρχεια και το δήθεν εναλλακτικό στυλ, ενώ τότε η μόδα ήταν τα μπουζούκια και η λαϊκή άνεση...Βέβαια όσον αφορά στον λαϊκισμό, δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά...Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απάρτιζαν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα...Ούτε είναι τυχαίοι οι διορισμοί για να βγαίνουν και να ξαναβγαίνουν, ούτε είναι τυχαίες οι ελληνοποιήσεις...Δημιουργούν στρατιές νέων ψηφοφόρων...Ό,τι δηλαδή έκανε ακριβώς το χειρότερο ΠΑΣΟΚ...Η χώρα αυτή δυστυχώς δεν έχει καμία ελπίδα...Κάνε ό,τι γουστάρεις....με χρυσή αυγή πάντως δε λύνεις το πρόβλημα, το αυξάνεις....Ο καθένας θα φέρει την ευθύνη του, για ό,τι συμβεί στη χώρα...

Είμαστε όλοι έλληνες

Καλό είναι να αλλάξουν και το 100% του δυναμικού των μυστικών υπηρεσιών.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras

Σφοδρή αντιπαράθεση γύρω από το λεγόμενο «ολιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης» - Τσίπρας vs Γεννηματά που ζήτησε μετ΄ επιτάσεως άμεση προσφυγή στις κάλπες - «Λαγό του Τσίπρα» θεωρούν στη ΝΔ τον Καμμένο μετά την πρόταση για τριπλές εκλογές τον Μάιο του 19

tsipras

Ελλάδα και Ιταλία βρίσκονται στο επίκεντρο του γερμανικού τύπου ενόψει Γιούρογκρουπ. Ιδιαίτερα έντονη η δυσπιστία απέναντι στη νέα ιταλική κυβέρνηση, που αναμένεται να υιοθετήσει σκληρή στάση στις Βρυξέλλες

antonaros

Με ανάρτησή του στο facebook ασκεί σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ για τις αναφορές του στη Βουλή και σημειώνει ότι οι παράγοντες που επεδίωκαν αναταραχή ξεπερνούσαν τις περιορισμένες δυνατότητες δράσης της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς - «Άλλοι ήταν που πάτησαν το κουμπί» γράφει χαρακτηριστικά 

19
19552895

Η υπαίθρια γλυπτοθήκη είναι η πρώτη στο είδος της στην Ελλάδα - Ο Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε την σημασία της, καθώς αφορά έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους γλύπτες, τον Γιώργο Ζογγολόπουλο

1
ke_syriza_tsipras

«Η Νέα Δημοκρατία έχει εδώ και χρόνια υιοθετήσει τις πιο ακραία νεοφιλελεύθερες και κοινωνικά ανάλγητες πολιτικές, που συνοδεύονται από υπερσυντηρητικές και ακροδεξιού χαρακτήρα επιλογές» - «Η πλήρης προσχώρηση του ΠΑΣΟΚ στις νεοφιλελεύθερες, αντικοινωνικές πολιτικές είχε ως αποτέλεσμα τη διάρρηξη των σχέσεων και των δεσμών ανάμεσα στην σοσιαλδημοκρατία και τις κοινωνικές δυνάμεις που τη στήριζαν παραδοσιακά»

20
23dcbc61ad2b8eedaa0d1e8fc3558bd4

Ο επικεφαλής του ΕΚ συναντήθηκε με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος τον ενημέρωσε για την πρόσφατη επίσκεψή του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης όπου κρατούνται παράνομα οι δύο Έλληνες αξιωματικοί