Η αγκαλιά του Ολάντ στον Τσίπρα

Η αγκαλιά του Ολάντ στον Τσίπρα

Καθώς ο Έλληνας πρωθυπουργός κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του, ο Φρανσουά Ολάντ τον πήρε μια αγκαλιά σε ένδειξη συμπαράστασης

Η αγκαλιά του Ολάντ στον Τσίπρα
Έχει ακουστεί πολλάκις τις τελευταίες μέρες ότι η Γαλλία και ο Φρανσουά Ολάντ είχαν αναλάβει να παίξουν το ρόλο του κύριου υποστηρικτή των θέσεων της Ελλάδας και φυσικά να αποτρέψουν την όποια πιθανότητα Grexit υπήρχε.

Καθ' όλη τη διάρκεια των συνομιλιών ο Φρανσουά Ολάντ στάθηκε στο πλευρό των ελληνικών θέσεων και αυτό αποτυπώθηκε από το tweet που έκανε ο δημοσιογράφος των Financial Times, Peter Spiegel ο οποίος, αναμένοντας για ατελείωτες ώρες να τελειώσει η Σύνοδος, περίμενε το αυτοκίνητο του Γάλλου πρωθυπουργού.

Σύφωνα με τον ίδιο, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βγαίνοντας από το κτίριο, όπου γίνονταν οι συνομιλίες και έχοντας μόλις μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου, κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο του Φρανσουά Ολάντ.

Κλείσιμο


Εκεί οι δυο άντρες είχαν μια αγκαλιά, στην οποία αποτυπώθηκε η στήριξη της Γαλλίας και ίσως η ευγνωμοσύνη γι' αυτήν, από την πλευρά της Ελλάδας, με τον κ. Τσίπρα να κατευθύνεται στη συνέχεια στο αυτοκίνητό του και να αποχωρεί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης