Νέο θρίλερ: Θα πληρωθεί ή όχι η δόση στο ΔΝΤ;

Νέο θρίλερ: Θα πληρωθεί ή όχι η δόση στο ΔΝΤ;

Το IMF θα ανακοινώσει την Ελλάδα ληξιπρόθεσμη μετά το δημοψήφισμα, σύμφωνα με πληροφορίες - Η κυβέρνηση στο παρά... ένα άρχισε ξαφνικά να περιβάλλει με μυστήριο την απόφασή της και αφήνει ανοιχτά και τα δύο ενδεχόμενα - Χθες ο Τσίπρας άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα πληρωθεί και σήμερα ο Βαρουφάκης ήταν κατηγορηματικός

Νέο θρίλερ: Θα πληρωθεί ή όχι η δόση στο ΔΝΤ;
Με την κλεψύδρα του χρόνου να τελειώνει επικίνδυνα, μυστήριο καλύπτει τις προθέσεις της κυβέρνησης για το εάν θα πληρώσει τη δόση προς το ΔΝΤ, ύψους 1,53 δισ. ευρώ.

Η προθεσμία λήγει στη 1 μετά τα μεσάνυχτα (18.00 ώρα Ουάσινγκτον, έχει πει η Κριστίν Λαγκάρντ), αλλά οι πληροφορίες είναι αντιφατικές.

Το μεσημέρι κυβερνητικά στελέχη έλεγαν στο παρασκήνιο ότι η δόση μπορεί να πληρωθεί, αλλά ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωνε δημοσίως ότι η δόση δεν θα καταβληθεί.

Κλείσιμο
Αργά το βράδυ κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι «δεν ξέρουμε ακόμα».

Σημειωτέον, ότι το βράδυ της Δευτέρας στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διαμήνυε ότι χωρίς συμφωνία με τους δανειστές δεν πρέπει να περιμένει να πληρωθεί το ΔΝΤ.  

Ωστόσο, η προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία μέχρι αύριο το μεσημέρι στο Eurogroup περιπλέκει την κατάσταση και κανείς δεν ξεκαθαρίζει τι θα γίνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης