Καμμένος: Με το Άουσβιτς εννοούσα το Ολοκαύτωμα του λαού από τα Μνημόνια

Καμμένος: Με το Άουσβιτς εννοούσα το Ολοκαύτωμα του λαού από τα Μνημόνια

Επιβεβαιώνει τον καβγά με την Χρυσοβελώνη κάνοντας λόγο για έντονη συζήτηση και απειλεί με μηνύσεις όσα ΜΜΕ αναπαρήγαγαν το θέμα

Καμμένος: Με το Άουσβιτς εννοούσα το Ολοκαύτωμα του λαού από τα Μνημόνια
Επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή του την κόντρα που είχε με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, στο προαύλιο της Βουλής με αφορμή την φωτογραφία με το Άουσβιτς που ανέβασε στο facebook και λεζάντα «Μένουμε Ευρώπη».

Ο ίδιος χαρακτήρισε την αντιπαράθεση ως «έντονη συζήτηση» χωρίς πάντως να εξηγήσει γιατί η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ ζήτησε την προστασία της φρουράς του Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια μιας «έντονης συζήτησης» με βουλευτή του ίδιου κόμματος.

Απ' ότι φαίνεται όμως ο κ. Καμμένος πήρε βαρέως τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, καθώς απαιτεί από τα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την «έντονη συζήτηση» να να αποκαταστήσουν άμεσα την αλήθεια τιμώντας τη δημοσιογραφία και το ρόλο τους, διαφορετικά θα... «προασπίσει το κύρος και την αξιοπρέπειά του, καθώς και το κόμμα».

Σε ότι αφορά τη φωτογραφία με το Άουσβιτς, τονίζει ότι «υποδηλώνει αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό και κοινωνικό «ολοκαύτωμα» που ζει ο ελληνικός λαός στο πλαίσιο υλοποίησης των μνημονίων από το 2010 μέχρι σήμερα» και δεν είναι προσπάθεια ευτελισμού του Ολοκαυτώματος των Εβραίων.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καμμένου:

«Αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούν την ανάρτηση παραποιημένης φωτογραφίας του Άουσβιτς καθώς και επεισόδιο με την εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

1. Η χρήση της φωτογραφίας του Άουσβιτς με αντικατάσταση της επιγραφής «arbeit macht frei» από τη φράση «Μένουμε Ευρώπη» υποδηλώνει αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό και κοινωνικό «ολοκαύτωμα» που ζει ο ελληνικός λαός στο πλαίσιο υλοποίησης των μνημονίων από το 2010 μέχρι σήμερα. Ουδόλως η ανάρτηση αυτή σχετίζεται με οιαδήποτε απόπειρα ευτελισμού του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης.

2. Η συντριπτική πλειοψηφία των περιγραφών των δημοσιευμάτων στο αναφερόμενο μάλιστα ως «πρωτοφανές επεισόδιο» μεταξύ εμού και της κ. Χρυσοβελώνη ανήκουν σε μέγιστο βαθμό στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο. Μια έντονη συζήτηση που ατυχώς έγινε δημόσια μεταφέρθηκε δυστυχώς πολλαπλώς παραποιημένη στα ΜΜΕ για λόγους προφανώς δημοσιότητας και μόνο. Σε κάθε περίπτωση καλούνται τα ΜΜΕ που παραποίησαν τα σχετικά πραγματικά γεγονότα να αποκαταστήσουν άμεσα την αλήθεια τιμώντας τη δημοσιογραφία και το ρόλο τους. Σε αντίθετη περίπτωση, είμαι υποχρεωμένος να προασπίσω το κύρος και την αξιοπρέπειά μου, καθώς και το κόμμα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης