Bild: Η Ελλάδα θα ζητήσει 6μηνη παράταση για την πληρωμή του ΔΝΤ

Bild: Η Ελλάδα θα ζητήσει 6μηνη παράταση για την πληρωμή του ΔΝΤ

Η γερμανική εφημερίδα επικαλείται κυβερνητικές πηγές - Άγνωστο αν θα πράξει το ίδιο και για τις δόσεις προς την ΕΚΤ γράφει ο συντάκτης - Την πληροφορία διαψεύδουν ελληνικές κυβερνητικές πηγές

Bild: Η Ελλάδα θα ζητήσει 6μηνη παράταση για την πληρωμή του ΔΝΤ
Η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν θα καταβάλει τις δόσεις στο ΔΝΤ στο τέλος Ιουνίου αλλά θα ζητήσει και εξάμηνη παράταση για την καταβολή τους σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η γερμανική εφημερίδα Bild λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι με έκτακτη επικαιρότητα.

Υπό τον τίτλο: "Η Αθήνα δεν θα πληρώσει τις δόσεις στο ΔΝΤ τον Ιούνιο", η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας υποστηρίζει επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές ότι η καταβολή του ποσού, ύψους 1,55 δισεκατομμυρίων ευρώ που όφειλε να καταβάλει η Αθήνα στο τέλος Ιουνίου, θα λάβει εξάμηνη παράταση. 

Κλείσιμο
Υπάρχει η τεχνική δυνατότητα για κάτι τέτοιο, όπως υποστηρίζουν οι πηγές που επικαλείται η εφημερίδα "Bild". 

Η εφημερίδα σημειώνει, τέλος, ότι είναι άγνωστο αν η ελληνική κυβέρνηση θα πράξει  κάτι ανάλογο και με τις δόσεις που οφείλει στην ΕΚΤ.  

Την πληροφορία πάντως ότι η Ελλάδα δεν θα πληρώσει τη δόση του ΔΝΤ στο τέλος Ιουνίου διέψευσαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ελληνικές κυβερνητικές πηγές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης