Λευκός Οικός: Ελλάδα και δανειστές πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία

Λευκός Οικός: Ελλάδα και δανειστές πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία

Σύμφωνα με τον Τζος Ερνεστ, όλες οι πλευρές θα πρέπει να είναι σε θέση να έρθουν σε συμφωνία χωρίς να προκληθεί αναταραχή στις αγορές

Λευκός Οικός: Ελλάδα και δανειστές πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία
Να καταλήξουν άμεσα σε συμφωνία  κάλεσε εκ νέου τη Δευτέρα ο Λευκός Οίκος την Ελλάδα και τους δανειστές της, εν μέσω έντονης ανησυχίας για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Στη νέα αμερικανική παρέμβαση για το ελληνικό ζήτημα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Ερνεστ, είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση και οι εταίροι της θα πρέπει να καταλήξουν γρήγορα σε ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων ώστε να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη εντός του ευρώ. 

«Όλοι οι συμμετέχοντες στον διάλογο καταλαβαίνουν το πόσο σημαντική είναι μια συμφωνία», υπογράμμισε, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση της αμερικανικής κυβέρνησης ότι όλες οι πλευρές θα πρέπει να είναι σε θέση να έρθουν σε συμφωνία χωρίς να προκληθεί αναταραχή στις αγορές. 

«Είμαστε ξεκάθαροι στην θέση μας ότι ο ελληνικός λαός έχει αντιμετωπίσει για καιρό τώρα αρκετές δυσκολίες και έχει κάνει βήματα για να υπάρξει μια βιώσιμη λύση και να επανέλθει η οικονομία σε υγιή επίπεδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ερνεστ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης