Αξιωματούχος Κομισιόν: Ο Γιούνκερ έκανε μια τελευταία απόπειρα για συμφωνία

Αξιωματούχος Κομισιόν: Ο Γιούνκερ έκανε μια τελευταία απόπειρα για συμφωνία

«Αν η διαδικασία με τους θεσμούς δούλευε σωστά, τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, να συναντήσει σήμερα τον Έλληνα πρωθυπουργό» είπε κορυφαίος Ευρωπαίος διπλωμάτης.

Αξιωματούχος Κομισιόν: Ο Γιούνκερ έκανε μια τελευταία απόπειρα για συμφωνία
Το μήνυμα ότι με τις συνομιλίες του με τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κάνει μια τελευταία απόπειρα για να επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές, έστειλε αξιωματούχος της Κομισιόν με γνώση του περιεχομένου των διαπραγματεύσεων.  

Στον απόηχο της ανακοίνωσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ότι η αποστολή του ΔΝΤ στο Brussels Group υπό τον Ρίτσι Γκογιάλ αποχώρησε από τις Βρυξέλλες και επέστρεψε στην Ουάσιγκτον και την επισήμανση του Ταμείου ότι υπάρχουν σοβαρές διαφορές με την Ελλάδα, ο ίδιος αξιωματούχος της Κομισιόν επί της ουσίας επιβεβαίωσε ότι οι διαβουλεύσεις μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων είναι προβληματικές.

Αν η διαδικασία με τους θεσμούς δούλευε σωστά, τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, να συναντήσει σήμερα τον Έλληνα πρωθυπουργό, δήλωσε κορυφαίος Ευρωπαίος διπλωμάτης υπό καθεστώς ανωνυμίας. 

Κλείσιμο
«Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ έκανε μια τελευταία απόπειρα, για να κάνει δυνατή μια συμφωνία» σημείωσε η ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης