Αντεπίθεση Πανούση κατά Ζωής μέσα στη Βουλή

Αντεπίθεση Πανούση κατά Ζωής μέσα στη Βουλή

«Προσφέρει κακές υπηρεσίες στο πολίτευμα, όποιος και όποια πιστεύει ότι μπορεί μια κοινοβουλευτική δημοκρατία να απαξιώνει και να μειώνει την αστυνομία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός

Αντεπίθεση Πανούση κατά Ζωής μέσα στη Βουλή
«Λάδι στην φωτιά» ρίχνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης προχωρώντας σε νέες δηλώσεις-σχόλια κατά της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο υπουργός σχολίασε με τον δικό του τρόπο και την πρόσφατη εντολή της Προέδρου προς τους αστυνομικούς του κοινοβουλίου να εμφανίζονται στα πόστα τους χωρίς στολή αλλά με «ευπρεπή πολιτική ενδυμασία» σημειώνοντας ότι «η αστυνομία μεταμφιέζεται για να υπάρχει»!

Κλείσιμο
Αυτή την φορά μάλιστα, ο κ. Πανούσης «χτύπησε» στην «έδρα» της Προέδρου καθώς από την Ολομέλεια είπε «όποιος και όποια πιστεύει ότι μπορεί μια κοινοβουλευτική δημοκρατία να απαξιώνει και να μειώνει την αστυνομία προσφέρει κακές υπηρεσίες στο πολίτευμα» και συνέχισε «την ώρα που η εμπιστοσύνη αστυνομίας πολίτη έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, απάδει οποιαδήποτε εκ του αφελούς ή εκ του πονηρού επαναφορά ενός κλίματος καχυποψίας… Πολλές φορές οι αυτοεκπληρούμενες προφητείες λειτουργούν ως μπούμερανγκ». Απαντώντας δε σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά ο οποίος κατήγγειλε ότι εντός της ΕΛΑΣ υπάρχουν παρακρατικοί μηχανισμοί,  επισήμανε «Την ώρα που η αστυνομία χτυπιέται από μια άλλη πλευρά σε βαθμό που να πρέπει να  μεταμφιέζεται για να υπάρχει… χτυπιέται και από εσάς…» ενώ τόνισε ότι ο ίδιος «δεν είμαι της αστυνομίας της μιας ή της άλλης πλευράς. Η αστυνομία είναι Θεσμός και προστατεύει όλη την Δημοκρατία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης