Bild: Ο Στουρνάρας αποκαλύπτει τα οικονομικά απόρρητα του Τσίπρα

Bild: Ο Στουρνάρας αποκαλύπτει τα οικονομικά απόρρητα του Τσίπρα

Η εφημερίδα υπογραμμίζει πως η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη για τον Έλληνα πρωθυπουργό

Bild: Ο Στουρνάρας αποκαλύπτει τα οικονομικά απόρρητα του Τσίπρα
To αφεντικό της τη Τράπεζας της Ελλάδας αποκαλύπτει τα οικονομικά απόρρητα του Τσίπρα.

Αυτός είναι ο τίτλος του νέου δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας «Bild» αναφορικά με υπόθεση Στουρνάρα και το περίφημο email που «έφυγε» από το γραφείο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. 

Κλείσιμο
Συνοδεύοντας το δημοσίευμά της με μια φωτογραφία στην οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός απεικονίζεται σκεπτικός, η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει στο επίμαχο άρθρο της ότι η Τράπεζα της Ελλάδας έχει κάνει έναν καυστικό απολογισμό των 100 ημερών από τότε που ανέλαβε την εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας υπογραμμίζει, πάντως, πως η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη για τον Έλληνα πρωθυπουργό. 

«Τώρα, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τα έχει βρει δύσκολα. Σύμφωνα με το ίδιο το κόμμα του, την Ριζοσπαστική Αριστερά που ανέλαβε την εξουσία τον Ιανουάριο, η χώρα έχει πάρει τον κατήφορο. Αυτό προκύπτει και από τα γραπτά της Τράπεζας της Ελλάδας. Από το περιβάλλον του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας, εστάλη email με τον απολογισμό των 100 ημερών της κυβέρνησης Τσίπρα από τότε που ανέλαβε την εξουσία», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός βλέπει προδοσία και θέλει να ξεφορτωθεί τον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας».

Σύμφωνα με τη «Bild», τo ηλεκτρονικό μήνυμα που προωθήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδας σε δημοσιογράφο «εμπεριέχει στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της κυβέρνησης Τσίπρα με αφορμή την συμπλήρωση 100 ημερών από την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ».   


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης