Καραγκούνης: Παγιδευμένος στην επιλογή Βαρουφάκη ο πρωθυπουργός

Καραγκούνης: Παγιδευμένος στην επιλογή Βαρουφάκη ο πρωθυπουργός

«Αν προσπαθήσει να απεμπλακεί από τον υπουργό του, ο κ. Τσίπρας ομολογεί ότι απέτυχε η πολυδιαφημισμένη διαπραγμάτευση που δήθεν έκανε» δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Καραγκούνης: Παγιδευμένος στην επιλογή Βαρουφάκη ο πρωθυπουργός
«Ο κ. Βαρουφάκης δεν είδε φως και μπήκε σε αυτή την κυβέρνηση» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης και τονίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών και η πολιτική που εκπροσωπεί ήταν επιλογή της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας είναι παγιδευμένος σε αυτή την επιλογή του.
 
«Διότι αν προσπαθήσει να απεμπλακεί από τον υπουργό του, ομολογεί ότι ως τώρα απέτυχε η πολυδιαφημισμένη διαπραγμάτευση που δήθεν έκανε. Τον πλαισιώνει με διαφορετικούς συνεργάτες, γιατί να τον διώξει δεν μπορεί και να τον κρατήσει όπως ήταν δεν το αντέχει» προσθέτει ο κ. Καραγκούνης.

Απάντηση Σακελλαρίδη

«Συμφωνούμε απολύτως με τον κ. Καραγκούνη ότι "ο κ. Βαρουφάκης δεν είδε φως και μπήκε σ’ αυτή την κυβέρνηση" και ότι "αυτός και η πολιτική που εκπροσωπεί είναι επιλογή της κυβέρνησης"» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Κλείσιμο
«Γι' αυτό ακριβώς και η κυβέρνηση στηρίζει τον υπουργό Οικονομικών στις στοχευμένες και κατευθυνόμενες επιθέσεις που δέχεται» προσέθεσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης