Σε άλλο μήκος κύματος ο Καμμένος: Μεγάλο το πρόβλημα των μεταναστών στο κέντρο

Σε άλλο μήκος κύματος ο Καμμένος: Μεγάλο το πρόβλημα των μεταναστών στο κέντρο

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών και απέρριψε ως λύση για το ζήτημα τη δημιουργία χώρων υποδοχής σε εγκαταλελειμένα στρατόπεδα στα νησιά

Σε άλλο μήκος κύματος ο Καμμένος: Μεγάλο το πρόβλημα των μεταναστών στο κέντρο
Πλήρως διαφοροποιημένος από την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης και της αρμοδίου υπουργού Τασίας Χριστοδουλοπούλου εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους μετανάστες στη χώρα μας, πρόβλημα που είναι ιδιαίτερα έντονο στο κέντρο της Αθήνας, αντίθετα με όσα ισχυρίστηκε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών και απέρριψε ως λύση για το ζήτημα τη δημιουργία χώρων υποδοχής σε εγκαταλελειμένα στρατόπεδα στα νησιά, καθώς όπως υπογράμμισε κάτι τέτοιο θα επιδεινώσει το πρόβλημα και θα αυξήσει την εισροή μεταναστών στο ελληνικό έδαφος. Όπως ανέφερε μάλιστα αυτή ήταν και η πρεοκλογική διαφωνία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος τόνισε ότι το μεταναστευτικό δεν είναι μόνο ελληνικό ζήτημα, αλλά ευρωπαϊκό, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο της Τουρκίας από την οποία ξεκινούν οι διακινητές για να μεταφέρουν τους μετανάστες στη χώρα μας. «Η ΕΕ πρέπει να πιέσει την Τουρκία να εφαρμόσει όσα έχει συμφωνήσει για τους πρόσφυγες» τόνισε, αναφέροντας ότι όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέφονται άμεσα στη χώρα από όπου ήρθαν, προσθέτοντας ότι για τους διακινητές θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ισόβια κάθειρξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης