Bild: Η Ελλάδα λέει πως δεν έχει λεφτά αλλά δίνει 500 εκατ. για πολεμικά αεροπλάνα!

Bild: Η Ελλάδα λέει πως δεν έχει λεφτά αλλά δίνει 500 εκατ. για πολεμικά αεροπλάνα!

Η αναφορά της γερμανικής εφημερίδας στην αποκάλυψη-φωτιά του Πρώτου Θέματος - «Προσπαθούν να αποφύγουν τη χρεοκοπία, αλλά όπως φαίνεται για εξοπλιστικά deal, λεφτά υπάρχουν...», γράφει το άρθρο 

Bild: Η Ελλάδα λέει πως δεν έχει λεφτά αλλά δίνει 500 εκατ. για πολεμικά αεροπλάνα!
Περίοπτη θέση στη γερμανική εφημερίδα «Bild» κατέχει σήμερα η αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» για τη «χρυσή» παραγγελία των 500 εκατ. για επισκευή πολεμικών αεροπλάνων.

Γράφει η γερμανική εφημερίδα ότι ενώ η Ελλάδα λέει ότι δεν έχει λεφτά, δίνει 500 εκατ. για να επισκευάσει πολεμικά αεροπλάνα!

Και συνεχίζει: «Προσπαθούν να αποφύγουν τη χρεοκοπία, αλλά όπως φαίνεται για εξοπλιστικά deal, λεφτά υπάρχουν... Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα κάνει μία αποκάλυψη-φωτιά: ο Ελληνας πρωθυπουργός και ο υπουργός Αμυνας στις 15 Μαρτίου έδωσαν εκατομμύρια για να επισκευάσουν στα επόμενα χρόνια πολεμικά αεροπλάνα. Συγκεκριμένα πρόκειται για 500 εκατ. ευρώ προς την αμερικανική εταιρεία Lockheed Martin και μάλιστα ήδη έχει σταλεί προκαταβολή 47 εκατομμυρίων. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα έχουν εξοργιστεί».

Κλείσιμο
Στο τέλος του ρεπορτάζ φιλοξενείται μία δήλωση που προκαλεί αίσθηση. Οπως αναφέρει η εφημερίδα επικοινώνησε με πηγή του υπουργείου Αμυνας που δήλωσε στη Bild: «Θα πάρουμε πολλαπλάσια χρήματα από πρόστιμα σε γερμανικές επιχειρήσεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης