Παπαδημούλης σε Χρυσόγονο: Η χώρα έχει ισχυρό πρωθυπουργό

Παπαδημούλης σε Χρυσόγονο: Η χώρα έχει ισχυρό πρωθυπουργό

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στο συνάδελφό του μετά τις δηλώσεις του κ. Χρυσόγονου περί προσφυγής στις κάλπες ή διεξαγωγή δημοψηφίσματος

Παπαδημούλης σε Χρυσόγονο: Η χώρα έχει ισχυρό πρωθυπουργό
Με σαφή υπαινιγμό «τιτίβισε» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μετά τις δηλώσεις του Κώστα Χρυσόγονου, επίσης ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για τα περί προσφυγής στις κάλπες ή διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ο κ. Παπαδημούλης χωρίς βέβαια να κατονομάζει κανέναν έγραψε στο Twitter: «Η χώρα έκανε πρόσφατα εκλογές. Έχει ισχυρό Πρωθυπουργό, με σαφή εντολή: "Έντιμο συμβιβασμό" τον Απρίλιο και νέο σχέδιο ανάπτυξης με δικαιοσύνη».

Κλείσιμο


Είναι μάλλον περισσότερο από σαφές πως το tweet αυτό έχει αποδέκτη τον κ. Χρυσόγονο, ο οποίος το πρωί, μιλώντας στο Mega άφησε σαφή υπαινιγμό για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος, αν η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές δεν είναι με καλύτερους όρους.

«Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν μια αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, εκεί είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά» είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο Κώστας Χρυσόγονος:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης