Καμμένος: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ μου είπε ότι ούτως ή άλλως θα πέταγαν μαχητικά την 25η Μαρτίου

Καμμένος: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ μου είπε ότι ούτως ή άλλως θα πέταγαν μαχητικά την 25η Μαρτίου

«Αλίμονο αν χαρίσουμε τη δημοτική μουσική στη Χούντα, τσάμικα χόρευαν ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης όχι ροκ εν ρολ» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Καμμένος: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ μου είπε ότι ούτως ή άλλως θα πέταγαν μαχητικά την 25η Μαρτίου
Απαντήσεις για το σχεδιασμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Περιφέρειας Αθηνών όσον αφορά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα έδωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Όσον αφορά τις πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών στον αττικό ουρανό ο κ. Καμμένος είπε ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ μου είπε ότι ούτως ή άλλως θα πέταγαν μαχητικά ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Κλείσιμο
«Αποφασίσαμε να αφήσουμε ελεύθερο τον Άγνωστο Στρατιώτη γι' αυτό και "σπάσαμε" στα δύο την εξέδρα των επισήμων. Μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρίσκεται σε υπερυψωμένη εξέδρα δεξιά του κτηρίου της Βουλής» εξήγησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Όπως είπε, μιλώντας στο MEGA, θα μοιραστούν σημαίες σε παιδιά ενώ το παρών θα δώσει για πρώτη φορά και ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου.

Απαντώντας σε όσους χαρακτηρίζουν τους χορούς που θα ακολουθήσουν μετά το πέρας των παρελάσεων χαρακτηριστικό της Χούντας, ο κ. Καμμένος είπε «αλίμονο αν χαρίσουμε τη δημοτική μουσική στη Χούντα, τσάμικα χόρευαν ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης όχι ροκ εν ρολ». 

Υποστήριξε, δε, ότι κάτι άναλογο έγινε τις προηγούμενες ημέρες και σε εορτασμούς στην Καλαμάτα και Αερόπολη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης