Τσίπρας: Με ευθύνη κάποιων η διαδικασία είχε εκτροχιαστεί

Τσίπρας: Με ευθύνη κάποιων η διαδικασία είχε εκτροχιαστεί

«Ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες» - «Η Ελλάδα δεν θα υλοποίησει υφεσιακά μέτρα, ούτε το mail Χαρδούβελη» - «Θα προχωρήσει τις δικές της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» - «Το συντομότερο δυνατόν η αποκατάσταση της χρηματοπιστωτικής ομαλότητας» - Τι απάντησε σε ερώτηση του protothema.gr

Τσίπρας: Με ευθύνη κάποιων η διαδικασία είχε εκτροχιαστεί
«Σήμερα ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες διότι» όπως απάντησε σε ερώτηση του protothema.gr, «με ευθύνη κάποιων είχε εκτροχιαστεί» ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της οχταμερής συνάντησης στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καθώς όπως είπε όλες οι πλευρές έδειξαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή ανάγνωση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου ξεκαθαρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα,δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει το mail Χαρδούβελη. «Αντίθετα η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις δικές της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Κλείσιμο
Παράλληλα ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι όλες οι πλευρές επαναβεβαιώσαν την πρόθεσή τους να εργαστούν ώστε το συντομότερο δυνατόν να αποκατασταθεί η χρηματοπιστωτική ομαλότητα για την Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε εκταμίευση ποσών από ευρωπαϊκά προγράμματα προκειμένου να αντιμετωπισθεί η ανθρωπιστική κρίση. Απέφυγε όμως να ανακοινώσει συγκεκριμένο ποσό και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του κ. Γιούνκερ την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης