Τα «καρφιά» Μουρούτη σε Βαρουφάκη στο Twitter και η «παρέμβαση» Άδωνι

Τα «καρφιά» Μουρούτη σε Βαρουφάκη στο Twitter και η «παρέμβαση» Άδωνι

Η αναφορά του υπουργού Οικονομικών περί email έξω από τη Βουλή, σχολιάστηκε στο Twitter, μεταξύ άλλων, από τον Γιώργο Μουρούτη 

Τα «καρφιά» Μουρούτη σε Βαρουφάκη στο Twitter και η «παρέμβαση» Άδωνι
Για ένα κλίμα αισιοδοξίας και καλής σχέσης η οποία «σμιλεύεται μέρα-μέρα, ώρα-ώρα, email-email» μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάνης Βαρουφάκης, σχολιάζοντας τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνηση με τους πιστωτές της.

Η αναφορά του υπουργού Οικονομικών περί email έξω από τη Βουλή, λίγη ώρα έπειτα από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, σχολιάστηκε στο Twitter, μεταξύ άλλων, από τον Γιώργο Μουρούτη, ο οποίος αφού παρέθεσε τις δηλώσεις του κ Βαρουφάκη, απευθύνθηκε προς τον Αλέξη Τσίπρα, γράφοντας πως «μια χώρα δεν κυβερνείται μέσω email” Βρες το λάθος...».

Κλείσιμο
Ωστόσο, το παραπάνω tweet δεν άφησε ασχολίαστο ο υπουργός Οικονομικών ο οποίος απάντησε στον κ. Μουρούτη, γράφοντας στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης: «Μια τίμια και σκληρή διαπραγμάτευση, από αυτές που δεν έκανε καμία άλλη κυβέρνηση, έτσι χτίζεται: μέσω διαλόγου».

«Μιλάτε για τη διαπραγμάτευση που σας έδωσε το δικαίωμα να επικαλείστε (πλέον) τα επιτεύγματά της φαντάζομαι», έγραψε στη συνέχεια ο κ. Μουρούτης, ωστόσο, λίγο μετά ευχήθηκε καλή επιτυχία στους κ.κ. Βαρουφάκη και Τσίπρα, «για το καλό της Πατρίδας».

Στη συζήτηση «μπήκε», όμως, και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος «τιτίβισε» τα εξής: «Αγαπητέ Υπουργέ άσε τις μεγαλοστομίες για την “σκληρή” διαπραγμάτευση και βάλε υπογραφή στο Πρόγραμμα!».

Τα «τιτιβίσματα»...








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης