ΠΑΣΟΚ: Οχι σε ψήφο εμπιστοσύνης, ναι σε Κωνσταντοπούλου

ΠΑΣΟΚ: Οχι σε ψήφο εμπιστοσύνης, ναι σε Κωνσταντοπούλου

Δύο αποφάσεις σχετικά με τις διαδικασίες που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στη Βουλή, ελήφθησαν χθες το μεσημέρι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου

ΠΑΣΟΚ: Οχι σε ψήφο εμπιστοσύνης, ναι σε Κωνσταντοπούλου
Δύο αποφάσεις σχετικά με τις διαδικασίες που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στη Βουλή, ελήφθησαν χθες το μεσημέρι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Κατ’ αρχήν οι βουλευτές αποφάσισαν να καταψηφίσουν την πρόταση εμπιστοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη συνεδρίαση επισημάνθηκε από τον κ. Βενιζέλο ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνδράμει στις διεθνείς προσπάθειες της κυβέρνησης. Υπογραμμίστηκε, δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει ήδη προχωρήσει σε ότι αφορά στη διεθνή παρουσία του «προς την υπευθυνότητα και την εθνική στρατηγική που το ΠΑΣΟΚ υπηρέτησε με κόστος».
Κλείσιμο

Αναφορικά με το σκεπτικό της καταψήφισης επισημάνθηκαν τρεις λόγοι:

- Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση έδωσε υποσχέσεις προς πολλές πλευρές και «έλεγε λόγια ανεφάρμοστα», όταν «το ΠΑΣΟΚ μιλούσε με αλήθειες»

- Η κυβέρνηση δεν έχει καλέσει τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις σε μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης

-  Είναι «πολιτική τερατογέννεση» η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

 
Στην ίδια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας αποφασίστηκε να ψηφιστεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρος της Βουλής κατά τη σχετική κοινοβουλευτική διαδικασία την Παρασκευή.

Τέλος ψηφίστηκε ομόφωνα γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας ο Λεωνίδας Γρηγοράκος και ορίστηκε από τον κ. Βενιζέλο διευθυντής της ο προκάτοχός του, Παναγιώτης Ρήγας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης