Το νέο κόμμα Γιώργου ξεκινάει σαν "Κινημα"

Το νέο κόμμα Γιώργου ξεκινάει σαν "Κινημα"

Ποίο είναι το πιθανότερο όνομα που κατατίθεται σήμερα στο Πρωτοδικείο μαζί με τα σύμβολα του κόμματος -  «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» και «Κίνημα Δημοκρατών Οικολόγων Σοσιαλιστών» στο τραπέζι - Αύριο στις έξι το απόγευμα η παρουσίαση του κόμματος στο Ίδρυμα Μπενάκη - Αναμένεται σήμερα σχετική ανακοίνωση από τον πρώην πρωθυπουργό

Το νέο κόμμα Γιώργου ξεκινάει σαν "Κινημα"
Πρεμιέρα σήμερα για το νέο κόμμα, που ιδρύει ο Γιώργος Παπανδρέου. Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Πεταλωτής κατέθεσε στο Πρωτοδικείο το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος και αύριο στις έξι το απόγευμα θα γίνει η παρουσίαση του κόμματος στο Ίδρυμα Μπενάκη. Όλα θα συνοδεύονται από έναν ικανό αριθμό υπογραφών.

Οι υπογραφές αυτές θα είναι κυρίως από νέα και άγνωστα στελέχη και λιγότερο έως καθόλου από γνωστούς παράγοντες του πολιτικού βίου, ώστε να δοθεί η εντύπωση του νέου ξεκινήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ψηφοδέλτια του κόμματος είναι έτοιμα κατά τουλάχιστον 80% και απομένουν μόνο μερικές πινελιές και προσχωρήσεις της τελευταίας στιγμής για να συμπληρωθούν. Στόχος των επιτελών του κ. Παπανδρέου είναι να δώσουν την αίσθηση ότι το κόμμα, παρότι νέο, έχει την ετοιμότητα και τις δυνάμεις να δώσει με επιτυχία την εκλογική μάχη.

Κλείσιμο
Βασική επιδίωξη είναι να αποτελέσει το νέο κόμμα την έκπληξη των εκλογών και να κατακτήσει την τρίτη θέση, πάνω από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, φυσικά και τη Χρυσή Αυγή. Να γίνει δηλαδή ο κ. Παπανδρέου ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων.

Ωστόσο το νέο κόμμα περιμένουν με ιδιαίτερα άγριες διαθέσεις τόσο το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όσο και τα άλλα κόμματα, που απειλούνται με απώλειες, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το Ποτάμι, ενώ με επιφύλαξη το αντιμετωπίζει και η ΝΔ, καθώς θα υπάρχει μία ακόμη πολιτική δύναμη που θα αμφισβητεί την κυβερνητική επιχειρηματολογία περί «επιτυχημένης» τριετίας από το 2012 και μετά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης