Κατερίνα Μάρκου: Με κοιτάνε περίεργα, φαντάζονται ότι μπορεί και να έχω χρηματιστεί

Κατερίνα Μάρκου: Με κοιτάνε περίεργα, φαντάζονται ότι μπορεί και να έχω χρηματιστεί

Η ανεξάρτητη βουλευτής περιγράφει στο Βεργίνα TV τις αντιδράσεις μετά την απόφασή της να ψηφίσει «ναι» στην υποψηφιότητα Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Κατερίνα Μάρκου: Με κοιτάνε περίεργα, φαντάζονται ότι μπορεί και να έχω χρηματιστεί
Για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει μετά το «ναι» στην πρώτη ψηφοφορία για ΠτΔ μίλησε στη «ΒΕΡΓΙΝΑ TV», η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου. 

Η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα γνωρίζοντας ότι δεν θα εκλεγεί πρόεδρος και θεωρεί δεδομένο πως «πάμε για εκλογές» παρόλο που «στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με καταστροφή» όπως σημείωσε. Η κυρία Μάρκου είπε ακόμη πως σήμερα «μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι θέλουν εκλογές».

Κλείσιμο
Μάλιστα η ανεξάρτητη βουλευτής αποκάλυψε την αρνητική της στάση στο πρόσωπο του Σταύρου Δήμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν είδα τον κ. Δήμα πάγωσα. Ήθελα ένα πρόσωπο που να ενώνει το λαό, όχι να συσπειρώνει τη ΝΔ».

«Η ζωή μου έγινε πολύ δύσκολη εξαιτίας της συναίνεσης για τον ΠτΔ. Όλοι με κοιτάνε περίεργα, φαντάζονται ότι μπορεί να έχω χρηματιστεί» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Μάρκου. Στην ίδια εκπομπή, η ανεξάρτητη βουλευτής έκανε δριμεία επίθεση κατά εκείνων που μειώνουν τους θεσμούς χωρίς αποδείξεις, χαρακτηρίζοντάς τους «γελοίους». Δε δίστασε μάλιστα να σημειώσει ότι το «παρών» στον ΠτΔ έχει το «χρώμα» του ΣΥΡΙΖΑ κι ότι είναι χυδαίο βουλευτές που στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ με το «παρών» να βγαίνουν και να λοιδορούν «όλους εμάς, τους υπόλοιπους».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης