Χρυσούλα Γιαταγάνα: Οι απόψεις μου είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Χρυσούλα Γιαταγάνα: Οι απόψεις μου είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Είπε ότι έχει μιλήσει με τον κ. Τσίπρα, αλλά πως δεν έχει κάνει ακόμη συζήτηση με το κόμμα

Χρυσούλα Γιαταγάνα: Οι απόψεις μου είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ
Ότι οι απόψεις της είναι «κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε η ανεξάρτητη βουλευτής, Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σε δηλώσεις της την Πέμπτη είπε ότι θα είναι ξανά υποψήφια βουλευτής, αλλά πως δεν έχει κάνει συμφωνία με κόμματα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», η κυρία Γιαταγάνα είπε ότι έχει μιλήσει με τον κ. Τσίπρα, αλλά πως δεν έχει κάνει ακόμη συζήτηση με το κόμμα.  Ωστόσο, όπως τόνισε, θα κάνει το καθήκον της γιατί «πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση».

«Δεν έχω κάνει συμφωνία με κόμματα. Αν θα είμαι, θα το δούμε, αλλά θέλω να είμαι. Οι απόψεις μου είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν θα γίνω δεκτή στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν το έχω διαπραγματευτεί και δεν έχω συζητήσει ακόμη. Έχω μιλήσει με τον κ. Τσίπρα, αλλά δεν έχω κάνει συζήτηση με το κόμμα. Θα κάνω το καθήκον μου. Πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Όσον αφορά στην προεδρική εκλογή είπε ότι ο κ. Σαμαράς είναι «του ιδίου κόμματος και των ιδίων απόψεων» με την κυρία Μέρκελ.

«Είναι αυτοκράτειρα και κανονίζει τα πάντα, δεν είναι καν πρωθυπουργός της χώρας της. Αυτό κάνει ουσιαστικά», είπε, προσθέτοντας ότι όλη την Ελλάδα σέρνει αυτή τη στιγμή στο άρμα της «και βλέπουμε ότι ενώ τον αγαπά, τον χαϊδεύει και του χτυπάει την πλάτη, του βάζει συνέχεια το μαχαίρι στο λαιμό».

Σύμφωνα, όμως, με την κυρία Γιαταγάνα, «επειδή ακριβώς είναι διαφορετικός (ο αντίπαλός της, ο ΣΥΡΙΖΑ), έχει τη δυνατότητα να πατήσει πόδι. Το να λέμε "ναι σε όλα" και αυτοί να λένε "θέλω κι άλλα, ο λαός πεθαίνει"».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης