Καμμένος κατά πρώην βουλευτών του που «επέλεξαν να γίνουν βρώμικα μαξιλάρια»

Καμμένος κατά πρώην βουλευτών του που «επέλεξαν να γίνουν βρώμικα μαξιλάρια»

«Καρφώνει» πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί και στέλνει μήνυμα στον Π.Μελά που προανήγγειλε διαφοροποίησή του από την επίσημη γραμμή του κόμματος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Καμμένος κατά πρώην βουλευτών του που «επέλεξαν να γίνουν βρώμικα μαξιλάρια»
Μέσω των social media επέλεξε ο Πάνος Καμμένος να δώσει συνέχεια στην εσωκομματική κόντρα που έχει ξεσπάσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες με αφορμή την πρόθεση του βουλευτή Παναγιώτη Μελά να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Έτσι τουλάχιστον ερμηνεύεται το έμμεσο μήνυμα που αποστέλλει με το «τιτίβισμά» του ο κ. Καμμένος στον κ. Μελά, ότι αν διαφοροποιηθεί από την επίσημη γραμμή του κόμματος να καταψηφιστεί ο κυβερνητικός υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας τότε θα γίνει και εκείνος (ο βουλευτής Ά Πειραιώς δηλαδή), άλλο ένα «βρώμικο μαξιλάρι».

Ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το πρωί της Πέμπτης κάνει λόγο για «βρώμικα μαξιλάρια» αναφερόμενος σε βουλευτές - χωρίς να τους κατονομάζει - που επέλεξαν να παίξουν αυτό το ρόλο. Επί της ουσίας ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτηρίζει «βρώμικα μαξιλάρια» όλους τους πρώην βουλευτές του κόμματός του που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν εγκαταλείψει τον κ. Καμμένο επιλέγοντας την οδό της ανεξαρτητοποίησης.

«Ντροπή» γράφει ο Πάνος Καμμένος σήμερα προσθέτοντας πως «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους δώσαμε την ευκαιρία, οι πολίτες τους εκλέξατε Βουλευτές και αυτοί επέλεξαν να γίνουν βρώμικα μαξιλάρια...».


Κλείσιμο

Ο κ. Μελάς, όπως ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, είχε κρατήσει επιφυλάξεις όσον αφορά τη στάση του στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας «γιατί αυτήν τη στιγμή, πάνω από πρόσωπα, κόμματα και καρέκλες, πρέπει να βάλεις τον ελληνικό λαό». «Εάν πάμε σε εκλογές και δεν ψηφιστεί ο ΠτΔ, οι εκλογές τότε θα φέρουν λίγο πίσω και την οικονομία. Πρέπει λοιπόν να προσέξεις τι θα κάνεις και όσο το δυνατόν αργότερα να γίνουν εκλογές, για το καλύτερο συμφέρον του λαού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α' Πειραιώς των ΑΝΕΛ.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης