Σαμαράς-Βενιζέλος εξετάζουν το ενδεχόμενο συνάντησης με Τσίπρα

Σαμαράς-Βενιζέλος εξετάζουν το ενδεχόμενο συνάντησης με Τσίπρα

Η πρόσκληση θα αφορά σε συνάντηση των τριών αρχηγών προκειμένου ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ενημερωθεί για τα δεδομένα της διαπραγμάτευσης

Σαμαράς-Βενιζέλος εξετάζουν το ενδεχόμενο συνάντησης με Τσίπρα
Για σκέψεις του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου να απευθύνουν πρόσκληση συνάντησης στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τον ενημερώσουν για όλα τα δεδομένα της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης με την Τρόικα κάνει λόγο σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Καθημερινή.

Συμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρόσκληση θα αφορά συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών και όχι σε σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, όπως είχε ζητήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την τελευταία επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο λόγος που εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτής της συνάντησης, σύμφωνα με την Καθημερινή, είναι το γεγονός πως η κυβέρνηση αναδεικνύει ως κυρίαρχο επιβαρυντικό παράγοντα στις διαπραγματεύσεις το «πολιτικό ρίσκο».
Κλείσιμο

Κατά το δημοσίευμα η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου την Τρίτη διεκδικεί να έχει, πριν από την όποια συμφωνία, καθαρή εικόνα όχι μόνον για την τρέχουσα αξιολόγηση αλλά και για την «επόμενη ημέρα» μετά το Μνημόνιο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης