ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία στις 100 δόσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία στις 100 δόσεις

Πετάει το «μπαλάκι» στους βουλευτές της συμπολίτευσης, για να εκμεταλλευθεί τη δυσαρέσκειά τους

ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία στις 100 δόσεις
Εν τω μεταξύ, να εκμεταλλευτεί την έντονη δυσφορία που επικρατεί στις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μετά την άτακτη οπισθοχώρηση του υπουργείου Οικονομικών στο ζήτημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών και της ρύθμισης των 100 δόσεων, θα επιχειρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταθέσει πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας που αλλάζει την αρχική ρύθμιση των 100 δόσεων.

Υπό αυτά τα δεδομένα, αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσουν αρκετοί βουλευτές της συμπολίτευσης, οι οποίοι στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις ενέργειες του υπουργείου Οικονομικών.

Να σημειωθεί ότι ήδη ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης στην Ολομέλεια ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει, ενώ αυστηρές παρατηρήσεις έκανε και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου προτίμησε να στείλει στη Βουλή τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, να υποστηρίξει τις αλλαγές, προκειμένου να μετριάσει τις αντιδράσεις της «γαλάζιας» ΚΟ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης