Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ σπέρνει το φόβο της πολιτικής αστάθειας

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ σπέρνει το φόβο της πολιτικής αστάθειας

«Η Δημοκρατία και το Σύνταγμα έχουν τους δικούς τους κανόνες» λέει η κυβερνητική εκπρόσωπος

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ σπέρνει το φόβο της πολιτικής αστάθειας
Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Βούλτεψη δήλωσε ότι το πρωί ζητούν θεσμική εκτροπή, το βράδυ την ονομάζουν σταθερότητα και μιλούν για «ομαλότητα» την ώρα που σπέρνουν το φόβο της πολιτικής αστάθειας.

«Όμως η Δημοκρατία και το Σύνταγμα έχουν τους δικούς τους κανόνες», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Νωρίτερα, η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τις δηλώσεις Σαμαρά και για τα περί πρόωρων εκλογών κατηγόρησε τον πρωθυπουργό δημιουργεί τεχνητή πόλωση και αποσταθεροποίηση. 

Κλείσιμο
«Η απάντηση του κ. Σαμαρά στην πρόταση διεξόδου που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί την πολιτική συνεννόηση και επιλέγει την τεχνητή πόλωση και την αποσταθεροποίηση» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη σχετική ανακοίνωση.

Το γεγονός ότι αρνείται τη συναίνεση για το πρόσωπο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, δείχνει ότι μοναδική του επιδίωξη είναι η πολιτική του επιβίωση, πρόσθεσε. 

«Εμείς επιμένουμε στην ανάγκη της σταθερότητας και των ομαλών δημοκρατικών εξελίξεων που μπορούν να εγγυηθούν την ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας και την έξοδο από την κρίση» κατέληξε η ανακοίνωση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης