Ο πολιτικός κόσμος για τον θάνατο του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου

Ο πολιτικός κόσμος για τον θάνατο του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου

Βενιζέλος: Έφυγε μια από τις πιο μεγάλες εμβληματικές φυσιογνωμίες της δημοκρατικής παράταξης, ένας κορυφαίος αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα - ΣΥΡΙΖΑ: Υπήρξε μια πολιτική προσωπικότητα με ήθος που αγωνίστηκε για τη δημοκρατία

Ο πολιτικός κόσμος για τον θάνατο του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου
Με σειρά δηλώσεων ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, που απεβίωσε το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία 95 ετών και εκφράζει τα συλλυπητήριά του. 

ΠΑΣΟΚ
Κλείσιμο
 
«Μια από τις πιο μεγάλες εμβληματικές φυσιογνωμίες της δημοκρατικής παράταξης, ένας κορυφαίος αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα, ένας πραγματικός υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος έφυγε πλήρης ημερών από κοντά μας. Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος στάθηκε στο πλευρό του  Ανδρέα Παπανδρέου και έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στην ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ έχοντας πάντα μια έντονη αίσθηση αξιοπρέπειας» δήλωσε 
ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος. 

«Ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος έδωσε μεγάλες κοινοβουλευτικές μάχες και ως αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και υπουργός Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας χειρίστηκε κρίσιμα θέματα της εθνικής  πολιτικής. Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη συλλογική συνείδηση της παράταξης και φεύγει έχοντας την πλήρη εκτίμηση όλου του ελληνικού λαού» συμπλήρωσε. 

ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Γ. Χαραλαμπόπουλος υπήρξε μια πολιτική προσωπικότητα που, με το ήθος του αλλά και τους αγώνες του για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της εθνικής ανεξαρτησίας, πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στη χώρα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του» τονίζεται στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης