Και ο Κρεμαστινός υπέρ του σεναρίου για κυβέρνηση «ειδικού σκοπού»

Και ο Κρεμαστινός υπέρ του σεναρίου για κυβέρνηση «ειδικού σκοπού»

Μετά τις αντίστοιχες προτάσεις από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σηφουνάκη και Μωραϊτη και από τους ανεξάρτητους Λυκούδη, Μουτσινά, Γιοβανόπουλο και Οικονόμου

Και ο Κρεμαστινός υπέρ του σεναρίου για κυβέρνηση «ειδικού σκοπού»
Σενάρια για νέα κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής από την παρούσα Βουλή διακινούν όλο και περισσότεροι βουλευτές στο κοινοβούλιο τα τελευταία εικοσιτετράωρα επαναφέροντας τις θολές πολιτικά ημέρες του Νοεμβρίου του 2011.

Η νέα «βόμβα» ήρθε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινό ο οποίος ζήτησε να σχηματιστεί «Κυβέρνηση κοινού στόχου ευρύτερης συνεργασίας με πρωθυπουργό ευρύτερης αποδοχής ακόμα και με εναλλασσόμενη πρωθυπουργία» υποστηρίζοντας ότι «αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαπραγματευτεί η χώρα με τους δανειστές» οι οποίοι σημείωσε πως «θέλουν να επιβάλλουν στην χώρα ανάπτυξη τριτοκοσμικού τύπου».

Κλείσιμο
Να σημειωθεί ότι ο κ. Κρεμαστινός ανήκει στον στενό πυρήνα της ομάδας των «Παπανδρεϊκών» βουλευτών.

Εκτός αυτού αντίστοιχες προτάσεις για συγκρότηση  κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας» ή «ειδικού σκοπού» έκαναν από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ οι κ.κ. Νίκος Σηφουνάκης και Θάνος Μωραϊτης και από τους ανεξάρτητους οι κ.κ. Σπύρος Λυκούδης, Πάρις Μουτσινάς, Κώστας Γιοβανόπουλος και Βασίλης Οικονόμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης