Εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Γεωργιάδη

Εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Γεωργιάδη

Την απόφαση της Κουμουνδούρου επιβεβαίωσε έμμεσα με δηλώσεις του ο Πάνος Σκουρλέτης

Εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Γεωργιάδη
Οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ  ενόψει και της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Ουσιαστικά την απόφαση που φέρεται να έχει ληφθεί από την Κουμουνδούρου να μην εμφανίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις ίδιες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές με τον Άδωνι Γεωργιάδη επιβεβαίωσε κατά έναν τρόπο σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. 

«Εγώ το κάνω ήδη εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν έχει όρια», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Πάνος Σκουρλέτης.

Κλείσιμο
«Αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει να φέρει τον ολοκληρωτισμό στην ελληνική κοινωνία, απάντησε, μέσω του ίδιου σταθμού ο κ. Γεωργιάδης.

Το θέμα ξεκίνησε χθες με τον «αποκλεισμό» του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, από την πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο Twitter. Απέδωσε  τον αποκλεισμό του στο «εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης, έγραψε στο twitter, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής: «Στην έναρξη της εκπομπής "Ενικός" με τον Νίκο Χατζηνικολάου εκτός πάνελ λόγω εμπάργκο από τον Σύριζα εναντίον μου..(έζησα να το δω και αυτό)». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης