Ραχήλ Μακρή: Ο Καμμένος έχει μία μέρα να απαντήσει θεσμικά στο εξώδικό μου

Ραχήλ Μακρή: Ο Καμμένος έχει μία μέρα να απαντήσει θεσμικά στο εξώδικό μου

«Κατηγορούμαι για αντικομματική συμπεριφορά και το κόμμα μου αρνείται να μου ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έκανα» και «εγώ όπως γνωρίζετε δεν έκανα καμία αποσχιστική ενέργεια κι αυτό φαίνεται», δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ραχήλ Μακρή: Ο Καμμένος έχει μία μέρα να απαντήσει θεσμικά στο εξώδικό μου
«Μη νόμιμη» χαρακτήρισε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, τη μέχρι τώρα διαδικασία  που ακολουθεί εναντίον της ο Πάνος Καμμένος.

«Δε με έχουν καλέσει όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος. Όπως γνωρίζετε, τα κόμματα έχουν καταστατικά και όταν υπάρχουν παραπομπές στελεχών πρέπει να ενεργοποιείται μια συγκεκριμένη διαδικασία βάση ενός καταστατικού. Αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί. Γι’ αυτό έστειλα το εξώδικο και έχουμε ακόμη μια μέρα μέχρι να μου απαντήσουν θεσμικά, μέσα από το εξώδικο μου» τόνισε μιλώντας στο «Βήμα Fm».

«Με κάλεσαν μέσω ενός email της γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδος. Με κάλεσαν ενώ δήλωναν στο ΑΠΕ ότι με καλούν στο πειθαρχικό όργανο και περίμενα την κλήση μου, τελικά δεν βγήκε ποτέ κλήση από το πειθαρχικό όπως ορίζει το καταστατικό, αλλά πήρα ένα email με την ίδια ημερομηνία, στην οποία μου λένε ότι πρέπει να απολογηθώ στην κοινοβουλευτική ομάδα. Δεν ορίζεται πουθενά τέτοια διαδικασία, είναι μη νόμιμη. Εγώ όπως γνωρίζετε δεν έκανα καμία αποσχιστική ενέργεια κι αυτό φαίνεται. Αντίθετα κατηγορούμαι για αντικομματική συμπεριφορά και το κόμμα μου αρνείται να μου ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έκανα».

Κλείσιμο
Αναφερόμενη εξάλλου στις φήμες προσχώρησής της στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης