Ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Απόστολο Μάντη στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού

Ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον αγαπημένο της Απόστολο Μάντη στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα Λουτρά Αιδηψού, εκεί όπου περνούσε τα καλοκαίρια εδώ και πολλά χρόνια, ουσιαστικά από την παιδική της ηλικία.

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας ήταν στολισμένος με λουλούδια, ενώ σε ένα τραπέζι με ειδική διακόσμηση βρίσκονται γυάλες με λεμόνια, πιατέλες με εσπεριδοειδή, γλάστρες με άνθη. Φαναράκια και κεριά δημιοργούσαν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο προαύλιο. Βότσαλα κρεμασμένα με πολύχρωμες κορδέλες από τα κλαδιά ενός δέντρου, έχουν γραμμένα πάνω τα αρχικά του ζευγαριού, ένα Ζ για τη Ζωή και ένα Α για τον Απόστολο που περιπλέκονται μεταξύ τους...

Κλείσιμο
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πάντως έστησε για πάνω από μία ώρα τον γαμπρό, ο οποίος περίμενε υπομονετικά την καλή του στο προαύλιο. Η νύφη έφτασε μαζί με τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, χαμογελαστή, λαμπερή και ευδιάθετη, όπως ήταν και σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου. Οι φίλοι και τα αγαπημένα της πρόσωπα είχαν κατακλύσει από νωρίς το χώρο, δημιουργώντας μια συγκινητική ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια του χορού του Ησαΐα, ο κόσμος πέταξε ρύζι και ροδοπέταλα στο ζευγάρι για να τους ευχηθεί να «ριζώσει», ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου γελαστή στο τέλος του μυστηρίου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. 























Ο γαμπρός φορά μαύρο κοστούμι με γαλάζια γραβάτα, ενώ η ανθοδέσμη της νύφης αποτελείται από λευκά και κόκκινα άνθη.



Η πιο συγκινητική στιγμή, η άφιξη της νύφης στην εκκλησία


Το μυστήριο του γάμου της Ζωής και του Αποστόλη ξεκινά: 


Το «παρών» μεταξύ των πολλών καλεσμένων της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δίνει στα Λουτρά της Αιδηψού και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα.






Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης προσερχόμενος στο μυστήριο










Από τη γραφική αυτή κωμόπολη κατάγεται η μητέρα της, η κυρία Λίνα Αλεξίου, ενώ ο παππούς της, Γιάννης, διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Αιδηψού πριν από τη χούντα.
Μάλιστα, προς τιμήν του, το στενάκι, όπου βρίσκεται το πατρικό της οικογένειας, έχει πάρει το όνομά του (οδός Ιωάννη Αλεξίου).

Ο γαμπρός μεγάλωσε στα Λουτρά, καθώς εκεί διαμένει και η οικογένειά του. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος, ενώ η μητέρα του φιλοτεχνεί εκκλησιαστικές εικόνες. Ο ίδιος είναι ναυτικός, ο οποίος εργάζεται σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία.



Το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει μέχρι τώρα με την προσωπική του ζωή τα ΜΜΕ. Σχεδόν κανείς, πέραν του στενού συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, δεν ήξερε για τη σχέση αυτή.





Φωτογραφίες Γουίλλιαμ Φαίηθφουλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης