Καμμένος: Σαμαράς - Βενιζέλος κάνουν δώρο τη ΔΕΗ στους χρηματοδότες τους

Καμμένος: Σαμαράς - Βενιζέλος κάνουν δώρο τη ΔΕΗ στους χρηματοδότες τους

Τόνισε ότι το κόμμα του δεν αναγνωρίζει αυτά τα «δώρα», τα οποία «θα επιστραφούν στον ελληνικό λαό»

Συνάντηση Παπούλια με τη Ντόρα Μπακογιάννη
Καμμένος: Σαμαράς - Βενιζέλος κάνουν δώρο τη ΔΕΗ στους χρηματοδότες τους
«Δώρο στους χρηματοδότες τους» χαρακτήρισε την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για πολιτικό πανικό της κυβέρνησης και τόνισε ότι το κόμμα του δεν αναγνωρίζει αυτά τα «δώρα», τα οποία «θα επιστραφούν στον ελληνικό λαό».

Κλείσιμο
«Οι κυβερνώντες, έχοντας αποτύχει στην οικονομική και αναπτυξιακή πολιτική, μέσα στον πολιτικό πανικό τους, δωρίζουν δημόσια περιουσία στους χρηματοδότες τους. Η αξία μίας μόνο μονάδας της ΔΕΗ που χαρίζεται, είναι πολλαπλάσια της σημερινής μετοχικής αξίας του συνόλου της εταιρείας. Δεν αναγνωρίζουμε αυτά τα δώρα, θα επιστραφούν στον ελληνικό λαό» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ενδεχομένως, οι παραπάνω δηλώσεις του κ. Καμμένου να σημαίνουν ότι, σε περίπτωση που επικοινωνήσει μαζί του ο Αλέξης Τσίπρας και του το ζητήσει, τότε οι ΑΝΕΛ θα συνταχθούν με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το αίτημα για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης