Ψαριανός σε Θεοδωράκη: «Μαζί θα προχωρήσουμε»

Ψαριανός σε Θεοδωράκη: «Μαζί θα προχωρήσουμε»

Προάγγελος συνεργασίας από το βουλευτή της ΔΗΜΑΡ; - Χαρακτήρισε «ευρωπαϊκή Σομαλία» και «κατσαπλιαδιστάν» τη χώρα

Ψαριανός σε Θεοδωράκη: «Μαζί θα προχωρήσουμε»
«Μαζί θα προχωρήσουμε» ανέφερε στο συνέδριο του Ποταμιού ο Γρηγόρης Ψαριανός, προκαλώντας προβληματισμό για το αν η αναφορά του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ αποτελεί προαναγγελία μελλοντικής συνεργασίας.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα αγκάθια στις σχέσεις του βουλευτή με την Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ψαριανός βρίσκεται σε έντονες συζητήσεις με το κόμμα του κ. Σταύρου Θεοδωράκη για κοινή κάθοδο στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Κλείσιμο
Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Ψαριανός είναι υπέρμαχος της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς.

Πέραν αυτών, ο κ. Ψαριανός επισήμανε ότι τον «καλύπτει» ο κ. Θεοδωράκης, εξηγώντας ότι το ζητούμενο πλέον είναι ο διαχωρισμός σε όσους διαθέτουν κοινή λογική και σε όσους δεν την διαθέτουν.

Υποστήριξε ότι πρέπει να γίνουν οι «μεγάλες αλλαγές» στη χώρα, καθώς, όπως είπε, «το κράτος είναι «ευρωπαϊκή Σομαλία» και «κατσαπλιαδιστάν».

Πρόσθεσε πως πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ούτε στις πιο βαριά πάσχουσες ισλαμικές χώρες δεν κάνουν αυτό που κάνουμε εμείς εδώ, να έχουμε πυλώνα του κράτους την εκκλησία και να μην μπορούμε να το συζητήσουμε. Να ορκιζόμαστε σε εικονίτσες...».

Επισήμανε τέλος ότι «άνθρωποι απ' όλους τους χώρους, που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα και να γίνουν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις, πρέπει να συναντηθούν», "φωτογραφίζοντας" ως χώρο συνάντησης το Ποτάμι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης