Προθεσμία για τις 27 Ιουνίου έλαβε ο Αντώνης Γρέγος

Προθεσμία για τις 27 Ιουνίου έλαβε ο Αντώνης Γρέγος

Σε βάρος των ανακριτριών ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης, με αποτέλεσμα η ανακριτική διαδικασία να μπλοκάρει μέχρι να κριθεί το αίτημα

Προθεσμία για τις 27 Ιουνίου έλαβε ο Αντώνης Γρέγος
Προθεσμία για να απολογηθεί στις 27 Ιουνίου ζήτησε και έλαβε την Πέμπτη από τις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Γρέγος.

Η νέα προθεσμία του δόθηκε καθώς σε βάρος των ανακριτριών ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης, με αποτέλεσμα η ανακριτική διαδικασία να μπλοκάρει μέχρι να κριθεί το αίτημα.

Σε δήλωσή του ο κ. Γρέγος ανέφερε ότι «κανένα σκάνδαλο που συγκαλύπτει αυτή η κυβέρνηση δεν θα παραγραφεί στη συνείδηση του κόσμου», προσθέτοντας πως η ΧΑ «θα συνεχίσει να καταγγέλλει ακόμη και αν αυτό στοιχίσει την ελευθερία των μελών της».

Δήλωσε έκανε όμως, αποχωρώντας από το Εφετείο και ο Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος ανέφερε ότι «μια χούφτα επίορκων δικαστικών υπό τις διαταγές φαύλων, διεφθαρμένων πολιτικών έχει καταλύσει τη δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους νόμους, την ίδια στιγμή που ο αρχηγός μας είναι στον Κορυδαλλό βλέπουμε να παραγράφονται σκάνδαλα με μεθοδεύσεις πολιτικών και δικαστών».

Όσον αφορά στην κατάθεση του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής που είδε το «φως» της δημοσιότητας είπε: «Δεν λέει τίποτα. Είναι να γελάει κανείς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην υπεράσπιση μας στη δίκη».
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης